En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Aman sakın haayapmayacaksın zaten gözünün önünde yapıyormuş gibi yapacaksın dedim .Dediğin gibi herşeyi senden bekler
Çok rahat bir adam bir gün birlikte kablo çekiyoruz evde yardım et dedi

Prizden çıkan kabloları gösterdim buna dokunursam yanlışlıkla ne olur dedik bişey olmaz elektrik çarpar ama çarpınca sigorta atar rahat ol olmezsij dedi

Benim israrim üzerine sigortayı indirdi yoksa değme madem diyor ...

İyi de dibinde kablo ckememi bekliyor arada bir karış bile yok nasıl degmeyeyim

Tamam sen yılların elektrikçisi ama ben ev deyim vida sıkiyorum en iyi

Ya ne zamandir soylemek istiyorum unutuyorum @BlancKahkul o beyaz pencere ne ka temiz oylebenim topige senin gibi hatunlar lazim
Nevo kusura bakma musteri caliyom emme dayanamadim
Senin topik nerde bende senin topigi ariyorum. Temizlik askim tuttu ama gaza gelmem lazimda

Valla oyle bak usenmedim 2 berjeri sildim, daha cok is var ama gaz lazim bana suan
Ben de mutfak halısı yıkadım naabeeeerr
Geçen ay yıkatmıştım halıları,mutfak halısı haliyle çabuk kirleniyor
Mutfak camını da sileydim eyiydi

simit tadında çıtır börek
patatesli kol böreği
kruvasan börek
peynirli çıtır börek
lahmacun böreği

diğer beğendiğim tariflerdi.. ve kruvasan böreğin bu kadar az oy almasına şaşırdım kızlar :))
oyumu pastırmalı paçanga böreğine verdim... Tebrik ederim hepinizin eline sağlık...

Son düzenleme:
Ben ocağın üstüne gelen dolap kapaklarını oğlana söktürdüm ,musluktan da sıcak suyu açtım ,yağ çözücü ,cifle foşur foşur yıkadım.Hemen kuruladım ama ,ne yapayım ocak üstü ne kadar temizlesem de içime sinmiyordu

Sende mi şimdi verdin

Ben de mutfak halısı yıkadım naabeeeerr
Geçen ay yıkatmıştım halıları,mutfak halısı haliyle çabuk kirleniyor
Mutfak camını da sileydim eyiydi
Benimde camlar var komple oyy oyy ben ne yapcam hic bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…