En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Nasıl yokluk ,sende yapmışsın kek işte
Tavan yok desem o da vardır
Fırın yoklugu fırın var da fişi yanık evde elektrikçi var da yok

Varlık içinde yokluk benimki

Fincan kek yaptım ilk defa dün tarif ararken tava da kek görünce şaşırdım hiç duymamıştım

Ketilda makarna duydum da bunu bilmiyordum

Akşam eşinin yanında örtü ser,fırını üstüne koy,Ona birşey demeden kendin yapmaya giriş,yapamadığını görünce kendisi yapar
Fincanda kek çok yaptım da tavada ben de denemedim ama yedim

Akşam eşinin yanında örtü ser,fırını üstüne koy,Ona birşey demeden kendin yapmaya giriş,yapamadığını görünce kendisi yapar
Fincanda kek çok yaptım da tavada ben de denemedim ama yedim
Hiç kaygı düşmez ona bikiyormusun fiş aldın mı da yapmaya çalışıyorsun der

Çünkü zamanında iş yerinden arayıp atan sigorta yi devreden çıkart diyen bir Adam

Elimden geleceğini biliyor istesem onun işini elinden bile alırım merakım var öyle şeylere ama baktım tüm işler bana yıkılmaya başladı artık bende anlamıyormus muamelesi yapmaya başladım

Hayır profesyonel de değilim bir gün akıma kapılıp gideceğim

Yeni kategori 1 indemi açılır aslında Şubat 28 gün iki üç gün önceden açılsa olurdu yenisi nasılsa 1. Belli
Ne zaman açılacağı belli olmuyor ya o can sıkıci işte bir geliyorsun tarif kalmıyor

Aman sakın haayapmayacaksın zaten gözünün önünde yapıyormuş gibi yapacaksın dedim .Dediğin gibi herşeyi senden bekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…