Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Akşam eşinin yanında örtü ser,fırını üstüne koy,Ona birşey demeden kendin yapmaya giriş,yapamadığını görünce kendisi yapar Fincanda kek çok yaptım da tavada ben de denemedim ama yedim
Akşam eşinin yanında örtü ser,fırını üstüne koy,Ona birşey demeden kendin yapmaya giriş,yapamadığını görünce kendisi yapar Fincanda kek çok yaptım da tavada ben de denemedim ama yedim
Elimden geleceğini biliyor istesem onun işini elinden bile alırım merakım var öyle şeylere ama baktım tüm işler bana yıkılmaya başladı artık bende anlamıyormus muamelesi yapmaya başladım
Hayır profesyonel de değilim bir gün akıma kapılıp gideceğim
Elimden geleceğini biliyor istesem onun işini elinden bile alırım merakım var öyle şeylere ama baktım tüm işler bana yıkılmaya başladı artık bende anlamıyormus muamelesi yapmaya başladım
Hayır profesyonel de değilim bir gün akıma kapılıp gideceğim