• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Nasıl yokluk ,sende yapmışsın kek işte :confused:
Tavan yok desem o da vardır :confused:
Fırın yoklugu fırın var da fişi yanık evde elektrikçi var da yok :confused:

Varlık içinde yokluk benimki :ıslık:

Fincan kek yaptım ilk defa dün tarif ararken tava da kek görünce şaşırdım hiç duymamıştım

Ketilda makarna duydum da bunu bilmiyordum :rolleyes:

Fırın yoklugu fırın var da fişi yanık evde elektrikçi var da yok :confused:

Varlık içinde yokluk benimki :ıslık:

Fincan kek yaptım ilk defa dün tarif ararken tava da kek görünce şaşırdım hiç duymamıştım

Ketilda makarna duydum da bunu bilmiyordum :rolleyes:
Akşam eşinin yanında örtü ser,fırını üstüne koy,Ona birşey demeden kendin yapmaya giriş,yapamadığını görünce kendisi yapar:KK53:
Fincanda kek çok yaptım da tavada ben de denemedim ama yedim :KK45:

Akşam eşinin yanında örtü ser,fırını üstüne koy,Ona birşey demeden kendin yapmaya giriş,yapamadığını görünce kendisi yapar:KK53:
Fincanda kek çok yaptım da tavada ben de denemedim ama yedim :KK45:
Hiç kaygı düşmez ona bikiyormusun fiş aldın mı da yapmaya çalışıyorsun der

Çünkü zamanında iş yerinden arayıp atan sigorta yi devreden çıkart diyen bir Adam :confused:

Elimden geleceğini biliyor istesem onun işini elinden bile alırım merakım var öyle şeylere ama baktım tüm işler bana yıkılmaya başladı artık bende anlamıyormus muamelesi yapmaya başladım

Hayır profesyonel de değilim bir gün akıma kapılıp gideceğim :D

Yeni kategori 1 indemi açılır :KK64: aslında Şubat 28 gün iki üç gün önceden açılsa olurdu yenisi nasılsa 1. Belli :KK53:
Ne zaman açılacağı belli olmuyor ya o can sıkıci işte bir geliyorsun tarif kalmıyor :(

Elimden geleceğini biliyor istesem onun işini elinden bile alırım merakım var öyle şeylere ama baktım tüm işler bana yıkılmaya başladı artık bende anlamıyormus muamelesi yapmaya başladım

Hayır profesyonel de değilim bir gün akıma kapılıp gideceğim :KK70:
Aman sakın haa:skandal:yapmayacaksın zaten gözünün önünde yapıyormuş gibi yapacaksın dedim .Dediğin gibi herşeyi senden bekler :skandal:

Kime verdin kimeee:rolleyes:

Cok yasa emi:KK70::KK70::KK70:

Saten satislari tavan yapmis duydunuz mu:confused::confused::confused:

Sagolasin yasminim:KK36::KK36:

Hatta dun iki kere yaptim oglen kiza yaptim aksam oglanlara:KK72:sayende bu ikinci borek oldu favorilere ekledigimHoppagecen sefer de kol boregini denemistim:KK36:

Tesekkur ederim canim:KK36:hala inanamiyorum:rolleyes:
:KK68:

Back