En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Allah gecinden versin habire olum diyon
Yok gardaşşş demiyorum öyle bişey benim herif benim psikolojimi çok etkiler bana hastasın desin ben olabilecek en kötü ihtimali düşünürüm

Nevo sen gormedin galiba baga rusvet teklif ediiiler diiim
Verdiği rüşvet oylarda etkili olmuyorsa problem yok aranızdaki durum bizi ilgilendirmezParayı alıp oylamadan çekilmeyi düşünüyor olamazsın

Yaw millet bildirim gidince ucuyo gidip rahat isine bakiyobenim oylar gidim gidim ilerlediginden tepesinden ayrilamiyorum
Sen yinede bekle bak bu erva rüşvette teklif etti dikkat et ona benden duymuş olma ama

Verdiği rüşvet oylarda etkili olmuyorsa problem yok aranızdaki durum bizi ilgilendirmezParayı alıp oylamadan çekilmeyi düşünüyor olamazsın
Ala bilirdim aslinda da para yeni azn olaydibula bula 15 sene oncenin parasini bulmus
Sen yinede bekle bak bu erva rüşvette teklif etti dikkat et ona benden duymuş olma ama
Hee duyiim al beni yamacina koru beni su iki canli ervadan gardas

Ala bilirdim aslinda da para yeni azn olaydibula bula 15 sene oncenin parasini bulmus

Hee duyiim al beni yamacina koru beni su iki canli ervadan gardas
Nasıl yaniBüyük para olsaydı alırmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…