• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ala bilirdim aslinda da para yeni azn olaydi:KK70:bula bula 15 sene oncenin parasini bulmus:KK70:

Hee duyiim :KK17:al beni yamacina koru beni su iki canli ervadan gardas:KK35::KK70:
Merak etme sen bişey olursa benim mekana gel hallederiz gardaş :cool:

Paçanga ve kol böreği yarışmayı bırakmıyordu geliyorlardııı:KK17:

Gurtmingtoom kaç keredir çok yaklaşıyor :KK69:
Yaklaşabiliyorum sadece :D

Yaa evet öyle bu sefer olsa keşke aramızda kalsın ben gurtmingotam gurtmingotam ı tutuyorum :KK31:

Çok mutlu oldum :36:

Sunu soylemeden gecemicem pacanga boregi 1 bile ola bilirdi eger o borek tabakta olsaydi:rolleyes:
canım geçen kategorilerde hep tabak vardı dedim kk. Benim tabakları beğenmiyor tabaksız sunum yaptım :D

İyi tahmin yapan birileri bir sonra ki kategori hakkında ip ucu verebilir mi bi tahmin de bulunun ya... dünya mutfağı ve çorbalar geldi tahmin de
Pilavlar olabilir 1 buçuk yıl olacak neredeyse yapılmayalı benim ilk katıldığım kategori :22:

Tabi ilk once kv sonra gorumce elti vs.diye ilerlii liste:KK45:
:KK70: Ben ifşa olmayayım diye kocamdan başka kimseye söylemiyorum yarışmada birinci olduğumu :) ilk kez birinci olduğum da yeğenine birinci olduğumu hangi böreği yaptığımı anlatıyordu kaş göz işaretleriyle susturdum:KK70: nedeni ni sordu böreği bulsunlarda tüm arkalarındn saydırdıklarım çocuk meselemiz ortaya çıksın demi dedim :cool: bir daha ağzını açmadı bi yerde:KK69:

:KK70: Ben ifşa olmayayım diye kocamdan başka kimseye söylemiyorum yarışmada birinci olduğumu :) ilk kez birinci olduğum da yeğenine birinci olduğumu hangi böreği yaptığımı anlatıyordu kaş göz işaretleriyle susturdum:KK70: nedeni ni sordu böreği bulsunlarda tüm arkalarındn saydırdıklarım çocuk meselemiz ortaya çıksın demi dedim :cool: bir daha ağzını açmadı bi yerde:KK69:
Allahtan sosyal medyadan anlamiii benimkiler:KK53:

Back