• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
illa katıl bu kategori sensiz olmaz dediler dayanamadım :KK53: yoksa şimdi BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 birinciliğini ilan etmişti. :süslü:
Katil didiler dimi birincilige oyna demediler ya:KK53:bu arada ben de az kalsin katilmiyodum yarismaya nevo sagolsun:KK53:
Gonca gul boreginin onde gidecegi belliydi cok basarili ayni sekilde pizza borek de oyle
Sagolasin balim:KK36:
Teşekkür ederim :KK36: kesinlikle BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 harika bir iş çıkarmış ya takılıyorum Azeri’n sana ya valla çok isterim kazanmayan birinin kazanmasını
O zaman cekil surdan:KK53::KK70:
ervanazlim ervanazlim Kazen benim oy verdiğim kazanamıyor demişti,sana oy verdi:skandal:Yani senin 1.olmanı istemiyor galiba :sus:Eşinin oy verdiği 1.oluyor,yine bu kural değişmeyecek mi ne:KK53:
Erva da seviniii kazen baga oy virdi diye:confused:
Paçanga ve kol böreği yarışmayı bırakmıyordu geliyorlardııı:KK17:
Sunu soylemeden gecemicem pacanga boregi 1 bile ola bilirdi eger o borek tabakta olsaydi:rolleyes:
Yaa evet öyle bu sefer olsa keşke aramızda kalsın ben gurtmingotam gurtmingotam ı tutuyorum :KK31:
Olsun bi dahakine de o kazanir:KK45:
Siz iremin sarkisini yolluyorum:KK53:

Ben tek siz hepiniz
Aynaya baktı mı hiçbiriniz
Takmıyorum takmıycam
Kimsenin yanına bırakmıycam:ıslık::rolleyes:

Canım birinciliğe koşuyorsun :)
Diğer birincilikte hazır yufka börekleriymiş yeni gördüm :kk77:
Börek çok sevdiğimden sanırım bi aşkla yapıyorum :) Goncagül böreği yoluma daş koyuyor ama yapacak bişey Yok :KK200:

Zarf ve Gonca Gul boreklerinin arasinda kaldim, gece gece oldukca leziz goruntuleri var.
Cogunluk gonca gule verir diye dusundugumden rekabet yukselsin deyip zarfa verdim, bol sans.
Teşekkür ederim:KK200:

Back