• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Allah gecinden versin habire olum diyon:KK17:
Yok gardaşşş demiyorum öyle bişey :D benim herif benim psikolojimi çok etkiler bana hastasın desin ben olabilecek en kötü ihtimali düşünürüm :53:

Nevo sen gormedin galiba baga rusvet teklif ediiiler diiim:KK53::KK70:
Verdiği rüşvet oylarda etkili olmuyorsa problem yok aranızdaki durum bizi ilgilendirmez:70:Parayı alıp oylamadan çekilmeyi düşünüyor olamazsın:70:

Yaw millet bildirim gidince ucuyo gidip rahat isine bakiyo:eek:benim oylar gidim gidim ilerlediginden tepesinden ayrilamiyorum:63:
Sen yinede bekle bak bu erva rüşvette teklif etti dikkat et ona benden duymuş olma ama :sus: :53:

Verdiği rüşvet oylarda etkili olmuyorsa problem yok aranızdaki durum bizi ilgilendirmez:KK70:Parayı alıp oylamadan çekilmeyi düşünüyor olamazsın:KK70:
Ala bilirdim aslinda da para yeni azn olaydi:KK70:bula bula 15 sene oncenin parasini bulmus:KK70:
Sen yinede bekle bak bu erva rüşvette teklif etti dikkat et ona benden duymuş olma ama :sus: :KK53:
Hee duyiim :KK17:al beni yamacina koru beni su iki canli ervadan gardas:KK35::KK70:

Ala bilirdim aslinda da para yeni azn olaydi:KK70:bula bula 15 sene oncenin parasini bulmus:KK70:

Hee duyiim :KK17:al beni yamacina koru beni su iki canli ervadan gardas:KK35::KK70:
Nasıl yani:skandal:Büyük para olsaydı alırmıydın:skandal:
:KK35:

Back