- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
İstediğini söyle seviyorum seni hiç alınmamDamarina bastim sonunda galiba, sanirim,yani, belki, oyle hissettim.
Ben kaçtım hayırlı geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstediğini söyle seviyorum seni hiç alınmamDamarina bastim sonunda galiba, sanirim,yani, belki, oyle hissettim.
Iyi geceler bende seni seviyorum abla anne teyze nineİstediğini söyle seviyorum seni hiç alınmam
Ben kaçtım hayırlı geceler
Evet beceriklisin, gercekten hepimiz oyleyiz cok guzel tarifler cikarip sunumlar yapiyoruz.ben isin latifesindeydim zaten canim cikmadan yazayim daBen zaten becerikliyim
Hala baslamak istersen seni yonlendireyim bizim diyet topigineBende hep diyete başlamak isteyip kendini mutfakta bişeyler yaparken bulanlardanim
EvetCuma gruplarindanmi
Anam gece mi ev supuruyosunGece yemek yapıp ev falan supuruyorum bu aralar dengemiz yok diş ten sanırım düzene girersek gelirim kaçıncı gurup
Anladim canim umarim yakin zaman da normale donersiniz.Tamam canım bi bakiyim 4. Gruba da hatırlamıyorum onu okudummu sabah 5 te çorba falan yapıyorum vampir gibi yaşıyoruz bu ara
Çocuk sahibi olduğu için, devlet karşılamıyor. Dolayısı ile yaş sınırı yok canım.Bence imkanın varsa tedaviye başvur derim. Yaş sınırı da önemli zaman kaybetme :)