- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Yok ya ben kendim icin dedim bir tek. Amaninnn sakin ha kimse ustune alinmasin.Sadece madalya alanlar becerikli diye bir şey yok:)Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ve çoğu gayet başarılı:)
Nasip,kısmet ve şans:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya ben kendim icin dedim bir tek. Amaninnn sakin ha kimse ustune alinmasin.Sadece madalya alanlar becerikli diye bir şey yok:)Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ve çoğu gayet başarılı:)
Nasip,kısmet ve şans:)
Aynen bak tembellikle alakası yokmuş:)Aynen oyle bugun de isten geldim.. et kavurma sote ve arpa sehriye yaptim... bulasiklari topladim.. kizimla sinava calistik yazili hazirladim.. sonra ortaligi topladim vs vs.. yanii..:)
6 ay 6 aydir nine.Benden 6 ay küçük
Yok ya ben kendim icin dedim bir tek. Amaninnn sakin ha kimse ustune alinmasin.
Ben hepimiz için söyledim.Ben dahil:)Biz çok başarılıyız,çok güzel yemek ve sunum yapıyoruzYok ya ben kendim icin dedim bir tek. Amaninnn sakin ha kimse ustune alinmasin.
6 ay 6 aydir nine.
O alti ay ile nine sifatindan muaf mesela
Hayırlı geceler bende kaçacağımHayırlı geceler
Ay ne biliyim tek ben degilim 8 yarismadan madalyasiz cikan sonucta
Tamam o iş bendeC A N O şu üste mesaj yazan arkadaşa söyle onu görmezden geliyorum
BiliyorumBen hepimiz için söyledim.Ben dahil:)Biz çok başarılıyız,çok güzel yemek ve sunum yapıyoruz
Teşekkür ederim Hadi git sen uyu
Ben zaten becerikliyimAy ne biliyim tek ben degilim 8 yarismadan madalyasiz cikan sonucta
Simdi alinan gucenen olur. Aman aman yok ben beceriksizim sadece lutfen rica edecegim kimse alinmasin
Damarina bastim sonunda galiba, sanirim,yani, belki, oyle hissettim.
Tamam canım, uyuyayımTeşekkür ederim Hadi git sen uyu
Iyi gecelerHayırlı geceler
Uyuyunca takma dişleri ile ruyana gelecekmişDamarina bastim sonunda galiba, sanirim,yani, belki, oyle hissettim.