Börekler Hazır Yufka ile denenmiş tarifler

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Calisan useniyormus demek..:deli: oyle fotolar yazilar.. zor yahuu.. ama anlasilan yasmin tarifini ayirtmis ama cok ozenmiycekmis :)) cunku yasmin tembel degil :KK50:
Ben genelleme yapmadım, yasminle sohbetim var. Hep üşeniyorum dıye bahsettiği için söyledim. Tembel olmadığını bende biliyorum :)
benim de canım çekti kim yapacak acaba:dondurma:
Kesin sensin:KK53:
Yani çalışanlar yemek yapamıyor ve yapmıyor mu diyorsun:)

Komur gibi yakarsa oyum ona olur:KK53:

Yapiyor da cekmeye ve yazmaya vakit bulamiyor ya da ayiramiyor diyelim:)
Bugun yapsan hemen paylaşacaksın diye bir kural yok zaten. Müsait olduğunda da paylaşabiliyorsun. Bence senin gönlün yok :KK53:

Ben genelleme yapmadım, yasminle sohnetim var. Hep üşeniyorum dıye bahsettiği için söyledim. Tembel olmadığını bende biliyorum :)

Kesin sensin:KK53:

Bugun yapsan hemen paylaşacaksın diye bir kural yok zaten. Müsait olduğunda da paylaşabiliyorsun. Bence senin gönlün yok :KK53:
Biliyorum sohbetin olduguni sende mi tembellestin deyince sinem tembel sende mi tembellestin olarak ustume aldim ben onu.. ondan dedim sendemi derken diye..
Neyyse canim.. o da acikladi zaten kendime tembelim diye...:KK50:

Biliyorum sohbetin olduguni sende mi tembellestin deyince sinem tembel sende mi tembellestin olarak ustume aldim ben onu.. ondan dedim sendemi derken diye..
Neyyse canim.. o da acikladi zaten kendime tembelim diye...:KK50:
Tembellik değil ya hiç denemediğin için öyle zannediyorsun:)Yoksa hergün yemek yapıyorsun:)

X