Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biliyorum sohbetin olduguni sende mi tembellestin deyince sinem tembel sende mi tembellestin olarak ustume aldim ben onu.. ondan dedim sendemi derken diye.. Neyyse canim.. o da acikladi zaten kendime tembelim diye...
Biliyorum sohbetin olduguni sende mi tembellestin deyince sinem tembel sende mi tembellestin olarak ustume aldim ben onu.. ondan dedim sendemi derken diye.. Neyyse canim.. o da acikladi zaten kendime tembelim diye...
İyi geceler hanımlar bende ilk 4 Mayıs 2017 de katılmışım yarışmaya pilavlara oğlan 1 yaşındaymış o zaman şimdi 3 yaşına gidiyor hala yerimde sayıyorum eski tariflerime baktım da neler yapmışım diye ne çabuk geçmiş zaman
Aynen oyle bugun de isten geldim.. et kavurma sote ve arpa sehriye yaptim... bulasiklari topladim.. kizimla sinava calistik yazili hazirladim.. sonra ortaligi topladim vs vs.. yanii..:)
Ayy aman her ay ayni sonu husrann :)) Allahtan vakit cabuk geciyor da... bu ay da olmazsa normal yoldan denemeyi birakip tedaviye mi baslasam diyorum.. ya da tamamen biraksam...
Ayy aman her ay ayni sonu husrann :)) Allahtan vakit cabuk geciyor da... bu ay da olmazsa normal yoldan denemeyi birakip tedaviye mi baslasam diyorum.. ya da tamamen biraksam...