Tamam sen sohbete gel:)Yaaa ben yemek konusunda azıcık beceriksizim hiç yapmam ki
Annem sağolsun o yapar ben yerim
Yemegide sevmiyorum aslında hem abur cuburlardan kilo aldım ben
Ilerleyen zamanlarda inşallah katılırım :)))
Inşallah bakalım bu yarısma olmazda diğer yarısmalara katılırım :))))Yani tabi sen bilirsin, sohbetlere gel madem
Belli olmaz sohbet ederken gaza gelip, bir bakmissin 2 gun sonra tarifi yapip yuklemis olursun
Evet o olabilir. Gunde 1 saat zaman ayirsan yeter bence coo cokGeçen yıl çok yürüyordum bu yıl çok hasta oldum iyileşemedim:)2. dönem belki yürüyüş yapamam spora yazılırsam mecburen giderim:)
Hepinizi öyle ikna etmedik miYani tabi sen bilirsin, sohbetlere gel madem
Belli olmaz sohbet ederken gaza gelip, bir bakmissin 2 gun sonra tarifi yapip yuklemis olursun
Tamam aldik sozuInşallah bakalım bu yarısma olmazda diğer yarısmalara katılırım :))))
Gelirim her zaman sohbete buralardayım hep zaten :)))Tamam sen sohbete gel:)
Nasip bakalım:)Benim derdim çok kilo vermek değilde biraz sıkılaşsam iyi olacak:)Evet o olabilir. Gunde 1 saat zaman ayirsan yeter bence coo cok
Tamam bekliyorumGelirim her zaman sohbete buralardayım hep zaten :)))
Ya benim ilk yarismam acayip bodoslama olmustu yaHepinizi öyle ikna etmedik mi
Sıkılasmak için evdede birseyler yapabilirsiniz aslında spor salonuna gitmeden :))Nasip bakalım:)Benim derdim çok kilo vermek değilde biraz sıkılaşsam iyi olacak:)
Anladim ninecigim sen nasil istersen. Insallah baslar hedefine ulasirsin.Nasip bakalım:)Benim derdim çok kilo vermek değilde biraz sıkılaşsam iyi olacak:)
Sonra bir yere gidemedin:)Ya benim ilk yarismam acayip bodoslama olmustu ya
Damdan duser gibi selamsiz sabahsiz tarifi yuklemistim
İşte geçen yıl leslie falan yapıyordum .Ama işte evde olmuyor 2 gün yapıyorum sonra bırakıyorum:)Sıkılasmak için evdede birseyler yapabilirsiniz aslında spor salonuna gitmeden :))
Dişerim sağlam fırlamazAnladim ninecigim sen nasil istersen. Insallah baslar hedefine ulasirsin.
Yalniz spor yaparken dikkat et dislerin firmalasin disari
bi kac kategori ara verdigim oldu ama sohbete geldim hic yoktan.Sonra bir yere gidemedin:)
Hep burada olursun inşaallah:)bi kac kategori ara verdigim oldu ama sohbete geldim hic yoktan.
Gecen yil corbalardan beri burdayim
Insallah, simdi baktim bu kategori 8. Yarismam olucakHep burada olursun inşaallah:)
Yok artik var miymis onunda