Sadece madalya alanlar becerikli diye bir şey yok:)Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ve çoğu gayet başarılı:)Insallah, simdi baktim bu kategori 8. Yarismam olucakne ka beceriksiz ciktim bende
Bende herşey orjinal
Benden 6 ay küçükYok artik var miymis onunda
Hic demiyor bize
Benim dolgu bile yokBende herşey orjinal
2 dolgu var sadece
Dişin yok yaniBenim dolgu bile yok
Ben genelleme yapmadım, yasminle sohbetim var. Hep üşeniyorum dıye bahsettiği için söyledim. Tembel olmadığını bende biliyorum :)Calisan useniyormus demek..oyle fotolar yazilar.. zor yahuu.. ama anlasilan yasmin tarifini ayirtmis ama cok ozenmiycekmis :)) cunku yasmin tembel degil
Kesin sensinbenim de canım çekti kim yapacak acaba
Yani çalışanlar yemek yapamıyor ve yapmıyor mu diyorsun:)
Komur gibi yakarsa oyum ona olur
Bugun yapsan hemen paylaşacaksın diye bir kural yok zaten. Müsait olduğunda da paylaşabiliyorsun. Bence senin gönlün yokYapiyor da cekmeye ve yazmaya vakit bulamiyor ya da ayiramiyor diyelim:)
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese
Biliyorum sohbetin olduguni sende mi tembellestin deyince sinem tembel sende mi tembellestin olarak ustume aldim ben onu.. ondan dedim sendemi derken diye..Ben genelleme yapmadım, yasminle sohnetim var. Hep üşeniyorum dıye bahsettiği için söyledim. Tembel olmadığını bende biliyorum :)
Kesin sensin
Bugun yapsan hemen paylaşacaksın diye bir kural yok zaten. Müsait olduğunda da paylaşabiliyorsun. Bence senin gönlün yok
Hayırlı geceler canımHayırlı geceler herkese
Biliyorum sohbetin olduguni sende mi tembellestin deyince sinem tembel sende mi tembellestin olarak ustume aldim ben onu.. ondan dedim sendemi derken diye..
Neyyse canim.. o da acikladi zaten kendime tembelim diye...
Tembellik değil ya hiç denemediğin için öyle zannediyorsun:)Yoksa hergün yemek yapıyorsun:)Biliyorum sohbetin olduguni sende mi tembellestin deyince sinem tembel sende mi tembellestin olarak ustume aldim ben onu.. ondan dedim sendemi derken diye..
Neyyse canim.. o da acikladi zaten kendime tembelim diye...
Gene bat geliyor desemmçok alınganlık iyi degildir, sal gitsin
Haberim varGene bat geliyor desemm
Aynen oyle bugun de isten geldim.. et kavurma sote ve arpa sehriye yaptim... bulasiklari topladim.. kizimla sinava calistik yazili hazirladim.. sonra ortaligi topladim vs vs.. yanii..:)Tembellik değil ya hiç denemediğin için öyle zannediyorsun:)Yoksa hergün yemek yapıyorsun:)
Ayy aman her ay ayni sonu husrann :)) Allahtan vakit cabuk geciyor da... bu ay da olmazsa normal yoldan denemeyi birakip tedaviye mi baslasam diyorum.. ya da tamamen biraksam...Haberim varbelirtileri de okudum bugun. Hadı hayırlısı olsun, inşallah hamilesindir
Bence imkanın varsa tedaviye başvur derim. Yaş sınırı da önemli zaman kaybetme :)Ayy aman her ay ayni sonu husrann :)) Allahtan vakit cabuk geciyor da... bu ay da olmazsa normal yoldan denemeyi birakip tedaviye mi baslasam diyorum.. ya da tamamen biraksam...