Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Diyetteyim de inşallah mezun oluyorum bu hafta kilo verebilirsem tabii :))) Mezun olunca gelicem buralara azıcık börek tarifi öğreneyim azıcık beceriksizim de
Bana uyar Zaten sen o kirmizi tabaklara saf su koysan birincilik potansiyeli goruyorum ben Gecen o tabak modelinin mavi ve su yesilini gordum. 28 liraydi bir tabak buyuk boyu, de get dedim smile olmaz olsun boyle birincilik
Teşekkür ederim arada takip ediyorum cook güzel yemekler yapıyorsunuz hepiniz ellerinize sağlık, Herseyi öğreneyim de yapıp yiyip kilo almam tekrardan inşallah
Teşekkür ederim arada takip ediyorum cook güzel yemekler yapıyorsunuz hepiniz ellerinize sağlık, Herseyi öğreneyim de yapıp yiyip kilo almam tekrardan inşallah
Yaaa ben yemek konusunda azıcık beceriksizim hiç yapmam ki Annem sağolsun o yapar ben yerim Yemegide sevmiyorum aslında hem abur cuburlardan kilo aldım ben Ilerleyen zamanlarda inşallah katılırım :)))
Yaaa ben yemek konusunda azıcık beceriksizim hiç yapmam ki Annem sağolsun o yapar ben yerim Yemegide sevmiyorum aslında hem abur cuburlardan kilo aldım ben Ilerleyen zamanlarda inşallah katılırım :)))