• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yapiyor da cekmeye ve yazmaya vakit bulamiyor ya da ayiramiyor diyelim:)
Ama sen gün boyunca buralarda sohbet ediyorsun.O tarif yazmaktan daha zor:)Sadece çekim aşaması zor diyelim.Bu her kategori için geçerli değil:)

Diyetteyim de inşallah mezun oluyorum bu hafta kilo verebilirsem tabii :)))
Mezun olunca gelicem buralara azıcık börek tarifi öğreneyim azıcık beceriksizim de :KK70:
O zaman mezun olduktan sonra sende aramıza katılırsın yavaş yavaş her şeyi öğrenirsin:KK19:

Size değil börek, yağmurlu havada su yok bundan sonra :63:
Bana uyar:KK53:
Zaten sen o kirmizi tabaklara saf su koysan birincilik potansiyeli goruyorum ben:KK70:
Gecen o tabak modelinin mavi ve su yesilini gordum. 28 liraydi bir tabak buyuk boyu, de get dedim smile olmaz olsun boyle birincilik:mad:

O zaman mezun olduktan sonra sende aramıza katılırsın yavaş yavaş her şeyi öğrenirsin:KK19:
Teşekkür ederim:KK19: arada takip ediyorum cook güzel yemekler yapıyorsunuz hepiniz ellerinize sağlık,
Herseyi öğreneyim de yapıp yiyip kilo almam tekrardan inşallah :D

Teşekkür ederim:KK19: arada takip ediyorum cook güzel yemekler yapıyorsunuz hepiniz ellerinize sağlık,
Herseyi öğreneyim de yapıp yiyip kilo almam tekrardan inşallah :KK70:
Teşekkür ederiz:KK19:Ölçülü yersek kilo almayız:)Bende ara ara diyet yapıyorum:)

Bende gidip geri buraya dönüyorum:)İkisi birlikte ilerliyor.Dengeyi bilmek lazım:)
Benim de suanda oyle ikisi bir arada yuruyor bence de. Suan diyette degilim gerci.:KK23:
Ama subatta gidiyoruz birlikte. Gelmek isteyen varsa buyursunnn:KK73:

Bende üstte cıkıyor kac gündür hazır yufka dayanamadım kendimi attım buralara :KK70:
Bence bir katil derim, bak nasil bagimlilik yapicak:KK53:
Böregi cok yapmazsin mesela 2 yufkadan biseyler yapsan olmaz mi? hani 1 tabak sunumluk kadar cikarip olcu versen oda yeter bence:KK71:

Benim de suanda oyle ikisi bir arada yuruyor bence de. Suan diyette degilim gerci.:KK23:
Ama subatta gidiyoruz birlikte. Gelmek isteyen varsa buyursunnn:KK73:
Ben spora başlamak istiyorum onu halledebilirsem 1 ay diyet yapacağım:)

Bence bir katil derim, bak nasil bagimlilik yapicak:KK53:
Böregi cok yapmazsin mesela 2 yufkadan biseyler yapsan olmaz mi? hani 1 tabak sunumluk kadar cikarip olcu versen oda yeter bence:KK71:
Yaaa ben yemek konusunda azıcık beceriksizim hiç yapmam ki :D
Annem sağolsun o yapar ben yerim :(
Yemegide sevmiyorum aslında hem abur cuburlardan kilo aldım ben :(:(
Ilerleyen zamanlarda inşallah katılırım :)))

Yaaa ben yemek konusunda azıcık beceriksizim hiç yapmam ki :KK70:
Annem sağolsun o yapar ben yerim :KK43:
Yemegide sevmiyorum aslında hem abur cuburlardan kilo aldım ben :KK43::KK43:
Ilerleyen zamanlarda inşallah katılırım :)))
Yani tabi sen bilirsin, sohbetlere gel madem:halay:
Belli olmaz sohbet ederken gaza gelip, bir bakmissin 2 gun sonra tarifi yapip yuklemis olursun:halay:

Nine zaten hayat tempon yuksek senin. Spora vakit ayirabilcek misin:KK49:
Geçen yıl çok yürüyordum bu yıl çok hasta oldum iyileşemedim:)2. dönem belki yürüyüş yapamam spora yazılırsam mecburen giderim:)

Back