Ama sen gün boyunca buralarda sohbet ediyorsun.O tarif yazmaktan daha zor:)Sadece çekim aşaması zor diyelim.Bu her kategori için geçerli değil:)Yapiyor da cekmeye ve yazmaya vakit bulamiyor ya da ayiramiyor diyelim:)
Size değil börek, yağmurlu havada su yok bundan sonraKesinlikle bakiniz cok kizarmis degil, komur gibi olursa severim
O zaman mezun olduktan sonra sende aramıza katılırsın yavaş yavaş her şeyi öğrenirsinDiyetteyim de inşallah mezun oluyorum bu hafta kilo verebilirsem tabii :)))
Mezun olunca gelicem buralara azıcık börek tarifi öğreneyim azıcık beceriksizim de
En sevdiğim bayılırımKesinlikle bakiniz cok kizarmis degil, komur gibi olursa severim
Bana uyarSize değil börek, yağmurlu havada su yok bundan sonra
Teşekkür ederimO zaman mezun olduktan sonra sende aramıza katılırsın yavaş yavaş her şeyi öğrenirsin
Ben burda takilirken gitmistim diyet topigine. @tuzsuz_ruh gonlumu calmisti.O zaman mezun olduktan sonra sende aramıza katılırsın yavaş yavaş her şeyi öğrenirsin
Teşekkür ederizTeşekkür ederimarada takip ediyorum cook güzel yemekler yapıyorsunuz hepiniz ellerinize sağlık,
Herseyi öğreneyim de yapıp yiyip kilo almam tekrardan inşallah
Bende gidip geri buraya dönüyorum:)İkisi birlikte ilerliyor.Dengeyi bilmek lazım:)Ben burda takilirken gitmistim diyet topigine. @tuzsuz_ruh gonlumu calmisti.
Yoksa hala ben burda pasta borek corek pesinde olurdum
Bende üstte cıkıyor kac gündür hazır yufka dayanamadım kendimi attım buralaraBen burda takilirken gitmistim diyet topigine. @tuzsuz_ruh gonlumu calmisti.
Yoksa hala ben burda pasta borek corek pesinde olurdum
Benim de suanda oyle ikisi bir arada yuruyor bence de. Suan diyette degilim gerci.Bende gidip geri buraya dönüyorum:)İkisi birlikte ilerliyor.Dengeyi bilmek lazım:)
Kesinlikle katılıyorum dengeyi koruyabilirsek kilo almayız zaten :)))Teşekkür ederizÖlçülü yersek kilo almayız:)Bende ara ara diyet yapıyorum:)
Bence bir katil derim, bak nasil bagimlilik yapicakBende üstte cıkıyor kac gündür hazır yufka dayanamadım kendimi attım buralara
Ben spora başlamak istiyorum onu halledebilirsem 1 ay diyet yapacağım:)Benim de suanda oyle ikisi bir arada yuruyor bence de. Suan diyette degilim gerci.
Ama subatta gidiyoruz birlikte. Gelmek isteyen varsa buyursunnn
Aynen ben 1 yıl oldu mezun olalı:)Çok almadım:)Kesinlikle katılıyorum dengeyi koruyabilirsek kilo almayız zaten :)))
Yaaa ben yemek konusunda azıcık beceriksizim hiç yapmam kiBence bir katil derim, bak nasil bagimlilik yapicak
Böregi cok yapmazsin mesela 2 yufkadan biseyler yapsan olmaz mi? hani 1 tabak sunumluk kadar cikarip olcu versen oda yeter bence
Nine zaten hayat tempon yuksek senin. Spora vakit ayirabilcek misinBen spora başlamak istiyorum onu halledebilirsem 1 ay diyet yapacağım:)
Cook güzelmiş :))Aynen ben 1 yıl oldu mezun olalı:)Çok almadım:)
Yani tabi sen bilirsin, sohbetlere gel mademYaaa ben yemek konusunda azıcık beceriksizim hiç yapmam ki
Annem sağolsun o yapar ben yerim
Yemegide sevmiyorum aslında hem abur cuburlardan kilo aldım ben
Ilerleyen zamanlarda inşallah katılırım :)))
Geçen yıl çok yürüyordum bu yıl çok hasta oldum iyileşemedim:)2. dönem belki yürüyüş yapamam spora yazılırsam mecburen giderim:)Nine zaten hayat tempon yuksek senin. Spora vakit ayirabilcek misin