En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Oylama daha tam başlamadı.Tüm üyelere bildirim gidecek o zaman değişebilir:)
Ispanaklı böreği 3 farklı kişi yapacaktı ve üçüde börek yapmaktan vazgeçti:)Öyle olunca kimse yapmadı:)
Tüh yaa. Ama belki de iyi oldu yani ıspanaklı görünce dayanamam sonra eşimi gece vakti börek aramaya yollardım herhalde

Dirilişi hiç izlemedim bir sahnesini bile:)Hiç bilmiyorum:)
Bende izlememiştim tivibuda bir gün can sıkıntısında neler var diye bakıyordum Dirilişi bari izleyim dedim ilk bölümü bir izledim gerisi çorap söküğü gibi geldi :)

Abla eski yapılan yarışmaların hepsi bir yerde toplanıyor mu sayfa olarak ?
Evet canım Yemek tarifleri bölümünde kategoriler var.Tüm yarışmalar kategorilerine göre sabitleniyor:)

Bende izlememiştim tivibuda bir gün can sıkıntısında neler var diye bakıyordum Dirilişi bari izleyim dedim ilk bölümü bir izledim gerisi çorap söküğü gibi geldi :)
Hiç dikkatimi çekmedi ama seveni çok:)

Ya bende cok izlemeyi istedim ablamlar deli gibi izler o gun telf bile bakmazlardisonra bi abimiz o diziye girdi ona bakalim diye 2 bolum falan baktik ama gerisi gelmedi.pazarda pazarcilar arasinda konuşurken duymuştum çok şaşırmıştım bu akşamki bölümde ne olacak falan diye konuşuyorlardı

Konuş Matilda

Evet, neden Ispanaklı börek yok

Aynı fikirdeyim :)Ama bizim göremediğimiz bir şey görüyor olabilirler
Eşim kına gecemiz o dizinin olduğu güne denk geldi diye ne kadar söylenmişti nefret ediyordum o yüzden sonra beni de alıştırdı tabi ki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…