Tüh yaa. Ama belki de iyi oldu yani ıspanaklı görünce dayanamam sonra eşimi gece vakti börek aramaya yollardım herhaldeOylama daha tam başlamadı.Tüm üyelere bildirim gidecek o zaman değişebilir:)
Ispanaklı böreği 3 farklı kişi yapacaktı ve üçüde börek yapmaktan vazgeçti:)Öyle olunca kimse yapmadı:)
Bende izlememiştim tivibuda bir gün can sıkıntısında neler var diye bakıyordum Dirilişi bari izleyim dedim ilk bölümü bir izledim gerisi çorap söküğü gibi geldi :)Dirilişi hiç izlemedim bir sahnesini bile:)Hiç bilmiyorum:)
Bende sevmiyorumGeçmiş olsun canım:) Allah muhafaza(aslında bu emojiyi sevmiyorum, ellerini açan dua emojisi olsaydı:) )
Evet canım Yemek tarifleri bölümünde kategoriler var.Tüm yarışmalar kategorilerine göre sabitleniyor:)Abla eski yapılan yarışmaların hepsi bir yerde toplanıyor mu sayfa olarak ?
İşte bu sebeple yapmadık eşinizi düşündükTüh yaa. Ama belki de iyi oldu yani ıspanaklı görünce dayanamam sonra eşimi gece vakti börek aramaya yollardım herhalde
Allah razı olsun abla :)Geçmiş olsun canım:)
Hiç dikkatimi çekmedi ama seveni çok:)Bende izlememiştim tivibuda bir gün can sıkıntısında neler var diye bakıyordum Dirilişi bari izleyim dedim ilk bölümü bir izledim gerisi çorap söküğü gibi geldi :)
Ya bende cok izlemeyi istedim ablamlar deli gibi izler o gun telf bile bakmazlardiBende izlememiştim tivibuda bir gün can sıkıntısında neler var diye bakıyordum Dirilişi bari izleyim dedim ilk bölümü bir izledim gerisi çorap söküğü gibi geldi :)
Eksik olmayın yaaİşte bu sebeple yapmadık eşinizi düşündük
Biz öyle ince düşünceliyizdirEksik olmayın yaa
Hakkat bayag takipcisi var bende cok sasiriyorumHiç dikkatimi çekmedi ama seveni çok:)
Aynı fikirdeyim :)Ama bizim göremediğimiz bir şey görüyor olabilirlerHakkat bayag takipcisi var bende cok sasiriyorum
Konuş MatildaDaha önce yazmıştım sanırım. Simit tadında börek, kek kalıbında börek, avcı böreği ve kruvasan börek. Yaa aslında hepsi çok güzel ama onları ilk defa gördüm biraz da ondan. Hamileyim zaten börek aşeriyorum :'(
Fakaaaat bir eleştirim olacak sizlere, benim en sevdiğim börek ıspanaklı börek neden kimse ıspanak kullanmadı hem de tam da mevsimi..
Biz öyle ince düşünceliyizdir
O, 3 kişiden biri sensin canımKonuş Matilda
Evet, neden Ispanaklı börek yok
Ya aslinda tam bizim sektor atli okculuk vs ama ben komedi tercih ediyorumAynı fikirdeyim :)Ama bizim göremediğimiz bir şey görüyor olabilirler
Eşim kına gecemiz o dizinin olduğu güne denk geldi diye ne kadar söylenmişti nefret ediyordum o yüzden sonra beni de alıştırdı tabi ki deAynı fikirdeyim :)Ama bizim göremediğimiz bir şey görüyor olabilirler
Benim eşim o tarz dizileri seviyor.Allah'tan dirilişe sarmadıYa aslinda tam bizim sektor atli okculuk vs ama ben komedi tercih ediyorumgulmeyi daha cok seviyorum
Benim hala 0Amin amin cumlemize, bu ne kiz boyle bu aksam icimi kararttin dur durdugun yerde. Ama ihmal de etme git tabi doktora.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?