- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
- 248
Benim eşim üye olsaydı zarf böreğine verirdi çok beğenmiştiDime oyle belki cani bile cekmistir
Gider baskasina oy moy verir simdi neme lazim otursun oturdugu yerde
Biz daha buradayız.Bana da vermemiştin abla belki de son yarışmamdıiki çocukla zor artık katılmam
O zaman gelsin onu silmeyeceğizBenim eşim üye olsaydı zarf böreğine verirdi çok beğenmişti
Taslamam da habire etiketlerim ablaAhaaaa bak hemen peşin peşin küserim de deyip elimi kolumu bağladı :))))
Siz küsmeyiniz hanımefendiciğim, işleri yapar yapmaz buradayım, oy kullanmazsam taşlayın beni
Heee 2030da felan verirsin artik nevoDaha önce oy vermediklerime teker teker vereceğim sıra sanada gelecek elbette:)
Cingar cikaririmO zaman gelsin onu silmeyeceğiz
Niye bir daha katılmayacak mısın?Taslamam da habire etiketlerim abla
Heee 2030da felan verirsin artik nevo
Onun kocası geliyor benim kocam niye gelmiyor diye miCingar cikaririm
Kaptanım diyete ne zaman başlıyoruzNe resmi gözlük mü
Gelsin de BDV ne olacakO zaman gelsin onu silmeyeceğiz
Yok habire oy vermedigin birileri cikar ben de anca 2030da neyim alirim oyu diye didimNiye bir daha katılmayacak mısın?
O zaman gelmesinGelsin de BDV ne olacako kadar arkasından salladım anasının haklı şeyleri yazdım tabi ki de
Çok kimse kalmadı mutlaka sıra gelir:)Yok habire oy vermedigin birileri cikar ben de anca 2030da neyim alirim oyu diye didim
Sen müsait oluncaKaptanım diyete ne zaman başlıyoruz
Yok benimki gelmesin zaten bosar beni sonraOnun kocası geliyor benim kocam niye gelmiyor diye mi
Beğeni bildirimleri gelince tırsmadım dersem yalan olur, taşlayın deyince pek bir hevesle beğenilmiş gibiTaslamam da habire etiketlerim abla
Heee 2030da felan verirsin artik nevo
Şubat'ın 2. haftası başlasak mı:)Beni biri dürtmeliSen müsait olunca
O zaman gelmesinYa birgün onları okursa
Versin ne olacak ben zaten fasulyeden katılıyorumYok benimki gelmesin zaten bosar beni sonra
Sana oy verirse diye
Ablam arkana bakmadan kaçabilirsin yoksa bırakmıyacaklarBeğeni bildirimleri gelince tırsmadım dersem yalan olur, taşlayın deyince pek bir hevesle beğenilmiş gibi
Nevreste bir daha kendimi taşlatmalı sopalatmalı mesajlar yazarsam diye bana mesaj yasağı mı getirsen ne yapsan hayır niye kendimi ortaya atıyorum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?