En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Doğurabilirdim gerçekten mahçup hissettim kendimi değişik insan madem fake yada başka bişeydin neden oy veriyorsun açıklama yapmanıza çok sevindim

Doğurabilirdim gerçekten mahçup hissettim kendimi değişik insan madem fake yada başka bişeydin neden oy veriyorsun açıklama yapmanıza çok sevindim
Sen cok kizdiysan ben ala bilirim o oyuyazik ziyan olmasin

Böreğine oy vermeden geçememiş

Sen cok kizdiysan ben ala bilirim o oyuyazik ziyan olmasin
Aman al al senin olsun istemez pis oy gelmiş benim pizzamı bulmuş hayır yani ne kadar beğendiyse artık boş geçmeyeyim demiş

Hadi oyle olsun gelmezsen kuserim abla
Ahaaaa bak hemen peşin peşin küserim deyip elimi kolumu bağladı :))))
Siz küsmeyiniz hanımefendiciğim, işleri yapar yapmaz buradayım, oy kullanmazsam taşlayın beni

Son düzenleme:
Böreğine oy vermeden geçememiş
Onu da anlıyorum ablacım dayanamamış pizzanın güzelliğine suç mu yani o kadar tarif arasından benim böreğime teşrif etmiş beğenmiş oy vermiş diğer böreklere vermemiş

Onu da anlıyorum ablacım dayanamamış pizzanın güzelliğine suç mu yani o kadar tarif arasından benim böreğime teşrif etmiş beğenmiş oy vermiş diğer böreklere vermemiş
Seni seçtim pikachu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…