- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Bizim bölüm herkese açık:)Demek artik erkek uyeler yemek bolumune de dadandi abla
DoğurabilirdimHanımlar,
erkek veya reklam üyeliği dışında kimsenin üyeliği silinmez, sizlerden birine oy veren kişinin üyeliği silindiyse erkektir, ben erkek üyelikleri kapatıyorum, Kazen'de fırsat bulunca siliyor.
Panik yok herşey yolunda
Deme oyle bizim heruf duymasinBizim bölüm herkese açık:)
Sen cok kizdiysan ben ala bilirim o oyuDoğurabilirdimgerçekten mahçup hissettim kendimi değişik insan madem fake yada başka bişeydin neden oy veriyorsun açıklama yapmanıza çok sevindim
Kolay gelsin:)Olsun bakalım ben gideyim işlerimi halledeyim :)
Öyle yapıyorlarGelmisken oy hakkimi da kullanayim demis
Sen de gelmisken oy kullanmaz misin abla
Hadi oyle olsun gelmezsen kuserim ablaÖyle yapıyorlar
Beeeeen oyyyişleri yoluna koyunca gelir kullanırım olur mu
Böreğine oy vermeden geçememişDoğurabilirdimgerçekten mahçup hissettim kendimi değişik insan madem fake yada başka bişeydin neden oy veriyorsun açıklama yapmanıza çok sevindim
Sen cok kizdiysan ben ala bilirim o oyuyazik ziyan olmasin
İstiyorsa gelsin onuda silinen üye yaparızDeme oyle bizim heruf duymasin
Nasil da gozumden kacmis
Ahaaaa bak hemen peşin peşin küserim deyip elimi kolumu bağladı :))))Hadi oyle olsun gelmezsen kuserim abla
Onu da anlıyorum ablacım dayanamamış pizzanın güzelliğine suç mu yani o kadar tarif arasından benim böreğime teşrif etmiş beğenmiş oy vermiş diğer böreklere vermemişBöreğine oy vermeden geçememiş
Daha önce oy vermediklerime teker teker vereceğim sıra sanada gelecek elbette:)Nasil da gozumden kacmis
Seni seçtim pikachuOnu da anlıyorum ablacım dayanamamış pizzanın güzelliğine suç mu yani o kadar tarif arasından benim böreğime teşrif etmiş beğenmiş oy vermiş diğer böreklere vermemiş
Dime oyle belki cani bile cekmistirAman al al senin olsun istemez pis oy gelmiş benim pizzamı bulmuş hayır yani ne kadar beğendiyse artık boş geçmeyeyim demiş
Gider baskasina oy moy verir simdi neme lazim otursun oturdugu yerdeİstiyorsa gelsin onuda silinen üye yaparız
Yok öyle şey yapmazDime oyle belki cani bile cekmistir
Gider baskasina oy moy verir simdi neme lazim otursun oturdugu yerde
Bana da vermemiştin abla belki de son yarışmamdıDaha önce oy vermediklerime teker teker vereceğim sıra sanada gelecek elbette:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?