Canım ne yaparsan yap değiştiremezsin.O yüzden boşa canını sıkma, bak zaten zor zamanlar geçiriyorsun:)Valla abla yüzüne karşı da söylüyorum haklı olunca en son geçen hafta geldi annesi sinirlerimi hoplattı Türk gelin aldım bu sefer kendimiz gibi Kürt alacağım diye. Benim ailem dese ırkçı olurlar neden Türk’ten memnun kalmadın mı diyecektim misafir neyse dedim ama eşime cırladım haklısın diyor her zaman ki gibi o yüzden yazdıklarımı okusa bişey demez
Tamam, o zamana kadar bende kan tahlillerimi yapar , diyetisyene uğrarımŞubat'ın 2. haftası başlasak mı:)Beni biri dürtmeli
Allah herkesin gönlüne göre versin istediği gibi birini alır beni mumla arar... artık takmıyorum yoksa cevabını vermiştim :)Canım ne yaparsan yap değiştiremezsin.O yüzden boşa canını sıkma, bak zaten zor zamanlar geçiriyorsun:)
İyi o zaman problem olmayacaksa:)Allah'a havale et:)
Tamam, o zamana kadar bende kan tahlillerimi yapar , diyetisyene uğrarım
Kendimize arkadaş bulursak grup kurarız
Bölümün yetkin kişisi olarak verdiğiniz tavsiyeye uysam mı kaçsam mı benAblam arkana bakmadan kaçabilirsin yoksa bırakmıyacaklar
Doğumdan sonra bende katılırım aranızaTamam, o zamana kadar bende kan tahlillerimi yapar , diyetisyene uğrarım
Kendimize arkadaş bulursak grup kurarız
Geleni gideni aratır canım:)Kendi düşünsün:)Allah herkesin gönlüne göre versin istediği gibi birini alır beni mumla arar... artık takmıyorum yoksa cevabını vermiştim :)
Deynep kola ekmek alır gelir, cagirmasakta gelir, saklansak yine bulur gelirSmile Forever
deynepnaz kankim olmazsa ben diyet yapmam:)
@_Piraye_
-VUSLAT- gelmesin zaten çok zayıf
Ohh en fazla 4 ay vermesiDoğumdan sonra bende katılırım aranızaaz bi 30 kilo fazlalığım varda
Ablam hanımlarımız çok becerikli,artık tariflerde ve sunumlarda kendilerini aştılar.Bölümün yetkin kişisi olarak verdiğiniz tavsiyeye uysam mı kaçsam mı ben
Ama börekler şahane, emeği geçen herkese teşekkür ederim, çok kötü iştah açıp akıl çeliyorsunuz, ben yiyeyim hamur işlerini götüreyim karbonhidrati sesim soluğum kesilsin istiyorsunuz sanırım
Ekmeğini,kolasını bırakıp gelsinDeynep kola ekmek alır gelir, cagirmasakta gelir, saklansak yine bulur gelir
Hahaha yazarken aklimdan o gecmedi degil:)) korle yatan sasi kalkarmis hesabi:))deynepnaz ile fazla mı takıldın
Hayır, böreği daha evvel yapmıştım ve becerememiştim. Bana uğraşmalı kategori lazım
Bizi örnek alırBiz o zamana kadar manken oluruz
10 verip 5 geri alıyoruzBizi örnek alırbizden iyi örnek zor bulur zaten kıymetimizi bilsin
Burdaki ana tema, kilo verdiğimiz kısım, diğeri araya kaynama yapmasın10 verip 5 geri alıyoruz
Ablam hanımlarımız çok becerikli,artık tariflerde ve sunumlarda kendilerini aştılar.Tabi ki beğenilmek ve takdir görmek istiyorlar.Sizin gibi yöneticilerimizin oyunu çok önemsiyorlar.Her ay acaba Mune,Kazen,Lisabella ,Curly kime oy verecek diye muhabbetler ediliyor. Tabi sağolsunlar benim oyumuda çok merak ediyorlar.Ben aralarında olduğum için çok karasız kalıyorum:)
O sebeple uygun bir zamanınızda oyunuzu kullanabilirseniz seviniriz
Aynen o kısım çok önemliBurdaki ana tema, kilo verdiğimiz kısım, diğeri araya kaynama yapmasın
Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olsunÇok kararsız kaldığım ve acımdan koltuk kemirdiğim bir yarışma oldu yine ehehe. Tarifler birbirinden güzel, zor eleme yaptım ona rağmen 5 tarif arasında kaldım. Ancak oyumu bunca zamandır katıldığını bildiğim, birbirinden lezzetli tarifleri olan ancak henüz madalya alamamışgurtmingotam 'a verdim. Paçanga böreğine bayılırım, tarif de harikaydı. Umarım bu sefer şeytanın bacağını kırarsınız. :) Herkese başarılar bu arada.
Ben katılmadım Ablam, oy kullanmana gerek kalmadıAhaaaa bak hemen peşin peşin küserim deyip elimi kolumu bağladı :))))
Siz küsmeyiniz hanımefendiciğim, işleri yapar yapmaz buradayım, oy kullanmazsam taşlayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?