En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Canım ne yaparsan yap değiştiremezsin.O yüzden boşa canını sıkma, bak zaten zor zamanlar geçiriyorsun:)
İyi o zaman problem olmayacaksa:)Allah'a havale et:)

Canım ne yaparsan yap değiştiremezsin.O yüzden boşa canını sıkma, bak zaten zor zamanlar geçiriyorsun:)
İyi o zaman problem olmayacaksa:)Allah'a havale et:)
Allah herkesin gönlüne göre versin istediği gibi birini alır beni mumla arar... artık takmıyorum yoksa cevabını vermiştim :)

Ablam arkana bakmadan kaçabilirsin yoksa bırakmıyacaklar
Bölümün yetkin kişisi olarak verdiğiniz tavsiyeye uysam mı kaçsam mı ben

Ama börekler şahane, emeği geçen herkese teşekkür ederim, çok kötü iştah açıp akıl çeliyorsunuz, ben yiyeyim hamur işlerini götüreyim karbonhidrati sesim soluğum kesilsin istiyorsunuz sanırım

Tamam, o zamana kadar bende kan tahlillerimi yapar , diyetisyene uğrarım
Kendimize arkadaş bulursak grup kurarız
Doğumdan sonra bende katılırım aranıza az bi 30 kilo fazlalığım varda

Allah herkesin gönlüne göre versin istediği gibi birini alır beni mumla arar... artık takmıyorum yoksa cevabını vermiştim :)
Geleni gideni aratır canım:)Kendi düşünsün:)

Ablam hanımlarımız çok becerikli,artık tariflerde ve sunumlarda kendilerini aştılar.Tabi ki beğenilmek ve takdir görmek istiyorlar.Sizin gibi yöneticilerimizin oyunu çok önemsiyorlar.Her ay acaba Mune,Kazen,Lisabella ,Curly kime oy verecek diye muhabbetler ediliyor.Tabi sağolsunlar benim oyumuda çok merak ediyorlar.Ben aralarında olduğum için çok karasız kalıyorum:)
O sebeple uygun bir zamanınızda oyunuzu kullanabilirseniz seviniriz

Allah'ım oy istemenin kibarlığına bakınız topikteki bunca insanın gönlünü kırarsam çok ayıp etmiş olurum, ben tariflere bir bakayım mutlaka oyumu da kullanacağım, tüm yarışmacılara başarılar diliyorum, hamur işini çok severim, bir de tatlıları, o yüzden görsellere bakmak işkence gibi, içim gidiyor hepsine, ellerine, emeklerine sağlık hepsinin

Çok teşekkür ederim canım inşallah hayırlısı olsun

Ahaaaa bak hemen peşin peşin küserim deyip elimi kolumu bağladı :))))
Siz küsmeyiniz hanımefendiciğim, işleri yapar yapmaz buradayım, oy kullanmazsam taşlayın beni
Ben katılmadım Ablam, oy kullanmana gerek kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…