Sen yüzdenmi veriyorsun inşaAllah banada yüzün çökmüş derler bir gün60 iyi olmuyor.Çvremdekiler 62-63 e bile kızıyor.Yüzüm bozuluyormuş:)
60 a yaklaşınca yüzüm iyice gidiyor.Sen resimlere bakma benim resimlerde yüzüm büyük çıkıyor:)Bunu herkes söylüyor.Ailemizde böyle bir durum var:)Sen yüzdenmi veriyorsun inşaAllah banada yüzün çökmüş derler bir gün
Sen niye hasta hasta gezmelerdesin
Çok şık canım, güle güle kullansın anneciğin:)
Tesekkur ederim kizlarÇok şık
Ben çalışkan öğrenciydimKaç yaşındasın ki senbende el marifeti terk zaten matematik desen oda hiç en iyisi Türkçe Sosyal Din kültürü
Hangi resim ben görmedimki bişey60 a yaklaşınca yüzüm iyice gidiyor.Sen resimlere bakma benim resimlerde yüzüm büyük çıkıyor:)Bunu herkes söylüyor.Ailemizde böyle bir durum var:)
Hadi oradan:)Hangi resim ben görmedimki bişey
Aynı yaştaymışız 24 gün büyüğüm sendenBen çalışkan öğrenciydim
10 gün sonra 28 olacağım
Özledim seni ama biliyormusunHadi oradan:)
Erva kiz sana oy veren silinen uye kim acep recepilk defa birisinin uyeliginin silindigini goruyorum yasak degil miydi
Vallahi bende bilmiyorum şimdi baktımNevreste abla bilgin var mı ? Tek oy için üyelik açıp kendime verecek değilim
Eneee yaşıt buldumAynı yaştaymışız 24 gün büyüğüm senden
Çalışkan değildim ben tipim çalışkandı ama ben değldim
Lens var şimdi okuldayken gözlük vardıEneee yaşıt buldum
Gözlük var mı gözlük
Özlemeye devam etÖzledim seni ama biliyormusun
Hihihihi bende hâlâ gözlükLens var şimdi okuldayken gözlük vardı
Menzil vuslatsa amennaÖzlemeye devam et
Demek artik erkek uyeler yemek bolumune de dadandi ablaHanımlar,
erkek veya reklam üyeliği dışında kimsenin üyeliği silinmez, sizlerden birine oy veren kişinin üyeliği silindiyse erkektir, ben erkek üyelikleri kapatıyorum, Kazen'de fırsat bulunca siliyor.
Panik yok herşey yolunda
Resim atHihihihi bende hâlâ gözlük
Yok aslında pek de öyle değil ablacım, yani her bölüme girmeye çalışıyorlar, estetikte, sağlık bölümlerinde yorum yazmaya çalışıp arada sizin anketlere de merak sarıyorlar sanırım :)))Demek artik erkek uyeler yemek bolumune de dadandi abla
Bilemiyorum bakacağız:)Menzil vuslatsa amenna
Gelmisken oy hakkimi da kullanayim demisYok aslında pek de öyle değil ablacım, yani her bölüme girmeye çalışıyorlar, estetikte, sağlık bölümlerinde yorum yazmaya çalışıp arada sizin anketlere de merak sarıyorlar sanırım :)))
Olsun bakalım ben gideyim işlerimi halledeyim :)Bilemiyorum bakacağız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?