En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Sen yüzdenmi veriyorsun inşaAllah banada yüzün çökmüş derler bir gün
60 a yaklaşınca yüzüm iyice gidiyor.Sen resimlere bakma benim resimlerde yüzüm büyük çıkıyor:)Bunu herkes söylüyor.Ailemizde böyle bir durum var:)

Erva kiz sana oy veren silinen uye kim acep recepilk defa birisinin uyeliginin silindigini goruyorum yasak degil miydi

Vallahi bende bilmiyorum şimdi baktım NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla bilgin var mı ? Tek oy için üyelik açıp kendime verecek değilim

Hanımlar,
erkek veya reklam üyeliği dışında kimsenin üyeliği silinmez, sizlerden birine oy veren kişinin üyeliği silindiyse erkektir, ben erkek üyelikleri kapatıyorum, Kazen'de fırsat bulunca siliyor.

Panik yok herşey yolunda

Demek artik erkek uyeler yemek bolumune de dadandi abla

Demek artik erkek uyeler yemek bolumune de dadandi abla
Yok aslında pek de öyle değil ablacım, yani her bölüme girmeye çalışıyorlar, estetikte, sağlık bölümlerinde yorum yazmaya çalışıp arada sizin anketlere de merak sarıyorlar sanırım :)))

Yok aslında pek de öyle değil ablacım, yani her bölüme girmeye çalışıyorlar, estetikte, sağlık bölümlerinde yorum yazmaya çalışıp arada sizin anketlere de merak sarıyorlar sanırım :)))
Gelmisken oy hakkimi da kullanayim demis
Sen de gelmisken oy kullanmaz misin abla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…