TamamBana uyar ama olurda yani inşaAllah atak yapar 1. Olursam olursan bölüşecez hediyeyiordada bir fifti fifti
Evet ben olsam bende onları yemezdim bu menüdeYedim tabi neden yemiyormuşum:)Yok yok hepsinden yemedim:)Kurabiye ve börek yemedim:)
Mümkün değil hiç oy almayan tarif olmadı hiç bildiğim kadarıyla:) 3-5 değil fazlası olur herhalde, kendimi de katarakFazlasında gözüm yok, 3-5 oy alsın, hiiç oy almadı demesinler
Abla valla bende bekliyorum bir de senin oyunun kime gideceğini nedense giden tarif birinci oluyorSonucu merakla bekliyorum:)
Bende böreğimin arkasindayim. Da yanimda kimse yok, tek kaldimTadı gerçekten Harika tarifimin arkasındayım. Beşamel soslu börekle ilk kez katıldığım da onun da arkasındaydım :)
Tebrikler canım:)Evet ben olsam bende onları yemezdim bu menüdesarma varken ne kurabiyesi
Bende bugün öğleden sonra mercimek köftesi yedim marulla bu hafta 1.7 kg verdim hedef 70 :) senide beklerim
Hepsinden yemedim de
Antep sarmaaaaaaa
Nasıl akşamalar iyi mi
Bana uyar ama olurda yani inşaAllah atak yapar 1. Olursam olursan bölüşecez hediyeyiordada bir fifti fifti
Şey gibi oldu
Terk edip gittiğin kadına dönde bir bak istedim
Kaşarım oğluma tostluk kadardı mantar desen yok biber desen yok al demeye korkuyorum adama ama ciddi ciddi korkuyorumAynen ben sana demiştim
Ben verdim oyumu canım :)Abla valla bende bekliyorum bir de senin oyunun kime gideceğini nedense giden tarif birinci oluyor
1 oyla bitirenler varMümkün değil hiç oy almayan tarif olmadı hiç bildiğim kadarıyla:) 3-5 değil fazlası olur herhalde, kendimi de katarak
Hayırlısı ne diyelim:)Kaşarım oğluma tostluk kadardı mantar desen yok biber desen yok al demeye korkuyorum adama ama ciddi ciddi korkuyorumne yapacaksın boşver ben alayım sana pizza başka bişey yap vs vs onun çenesine düşeceğime sonuncu olur kaderime razı gelirim
Bayat ekmekten yapılan yufkadanda yapılır gerçi hiç mutfakla alakası olmayan bilemez haklısın..Bende yaratıcılığına güvendim tarifin bakanın vaaayyy bee hazır yufkadan da yapılıyormuş demelerini düşündüm
Evet canım Kuş yuvası böreğine verdimNevreste abla kuş böreğine gitmiş ya oyun tek tek baktım :) Ben yine kendime oy verdim totem yapıyorum
Nevros bu deynep bana 75 dedi, o gün bugün gram gram çıkıyorum yukarı. Ne oldu da dua saatine mi denk geldi kiTebrikler canım:)
Ben tatil sonu başlamayı düşünüyorum:)
Anlaştık al bu senedi imzalaTamam1000 de bir ihtimal tutarda olursak herşey yarı yarıya
Hadi ya ben denk gelmemişim hiç1 oyla bitirenler var
Kilolarımız yakın olsaydı yarışırdık bekle benide 70e ineyimTebrikler canım:)
Ben tatil sonu başlamayı düşünüyorum:)
Kendi gibi yukarılara çıkalım diye dua etmiştirNevros bu deynep bana 75 dedi, o gün bugün gram gram çıkıyorum yukarı. Ne oldu da dua saatine mi denk geldi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?