Yani henüz olmadım ama olabilirimOyy maşaAllahAllah kolaylık versin ona:) O zaman eve dönünce yine yine hastalandın mı
Antep yuvalaması,Antep dolması,Gül börek,Köstebek pasta,KurabiyeNeler hazırlamış
Hayırlı akşamalar:)Hayırlı akşamlar gız gardaşlarım :)
Lütfen yalnız kalmayalım, en azından acıyı paylaşırız %50,%50Asla yalnız hissetme
İyi oldu canım hayırlıısı olsun:)Sayende güzel bir tarif öğrendik:)Öyle deme ama ya aslın da şans iyi bir tarif ben mesela bu pizza böreği son 3 gün kala buldum :) biraz da kendimden kattım tabi :) nevreste ablanın desteği ile katıldım yoksa hiç halim yoktu hergünüm hastanelerde geçiyor
Pizza börek için malzemelerim eksikti birde bacılar bu börek değilkiee pizzaaa der diye ittemedimÖyle deme ama ya aslın da şans iyi bir tarif ben mesela bu pizza böreği son 3 gün kala buldum :) biraz da kendimden kattım tabi :) nevreste ablanın desteği ile katıldım yoksa hiç halim yoktu hergünüm hastanelerde geçiyor
Olma olma tut kendiniYani henüz olmadım ama olabilirim
Ne bir ikisi, SIFIRBiiir ikiii çok fark yok ama ya
Yoksa ben sana önermiştim değil mi:)Pizza börek için malzemelerim eksikti birde bacılar bu börek değilkiee pizzaaa der diye ittemedim
Olsun ya maksat eğlenmek (züğürt tesellimide şuraya bırakayım )
İlaç içiyorum yoksa iyileşemezdim:)Olma olma tut kendini
Ben çok beğendim, hiç aklıma gelmemişti. Ilk fırsatta deneyeceğim.Öyle deme ama ya aslın da şans iyi bir tarif ben mesela bu pizza böreği son 3 gün kala buldum :) biraz da kendimden kattım tabi :) nevreste ablanın desteği ile katıldım yoksa hiç halim yoktu hergünüm hastanelerde geçiyor
Bildirim gidince beni solla da o zaman sorarım sanaNe bir ikisi, SIFIR
Beşamel de güzel ama onunla başabaş yarışmakta ayrı zevkli :) beşamel kazanırsa bence artık yapılmasın yarışmalardaİyi oldu canım hayırlııs olsun:)Sayende güzel bir tarif öğrendik:)
Fazlasında gözüm yok, 3-5 oy alsın, hiiç oy almadı demesinlerBildirim gidince beni solla da o zaman sorarım sana
Tadı gerçekten Harika tarifimin arkasındayım. Beşamel soslu börekle ilk kez katıldığım da onun da arkasındaydım :)Ben çok beğendim, hiç aklıma gelmemişti. Ilk fırsatta deneyeceğim.
Hepsinden yemedim deAntep yuvalaması,Antep dolması,Gül börek,Köstebek pasta,Kurabiye
Nasıl akşamalar iyi miHayırlı akşamalar:)
Bana uyar ama olurda yani inşaAllah atak yapar 1. Olursam olursan bölüşecez hediyeyiLütfen yalnız kalmayalım, en azından acıyı paylaşırız %50,%50
Şey gibi olduYoksa ben sana önermiştim değil mi:)
Sonucu merakla bekliyorum:)Beşamel de güzel ama onunla başabaş yarışmakta ayrı zevkli :) beşamel kazanırsa bence artık yapılmasın yarışmalardaama pizza kazanırsa ben daha da börek yarışmasına katılmam çıtayı zirvede birakırım... başka bir börek kazanırsa sorun yok zaten
Yedim tabi neden yemiyormuşum:)Yok yok hepsinden yemedim:)Kurabiye ve börek yemedim:)Hepsinden yemedim de
Antep sarmaaaaaaa
Nasıl akşamalar iyi mi
Bana uyar ama olurda yani inşaAllah atak yapar 1. Olursam olursan bölüşecez hediyeyiordada bir fifti fifti
Şey gibi oldu
Terk edip gittiğin kadına dönde bir bak istedim
Aynen ben sana demiştimŞey gibi oldu
Terk edip gittiğin kadına dönde bir bak istedim
Bende yaratıcılığına güvendim tarifin bakanın vaaayyy bee hazır yufkadan da yapılıyormuş demelerini düşündümPizza börek için malzemelerim eksikti birde bacılar bu börek değilkiee pizzaaa der diye ittemedim
Olsun ya maksat eğlenmek (züğürt tesellimide şuraya bırakayım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?