- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.168
- 43
Sende öyle seviyorsun değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kolaylık versin canım, zordur ne yapacan :)Tek olunca üşeniyorum napim
Adam 16-24 vardiyasında
Aşkolsun biz seviyoruz
Hakkaten, köftelerin tabak değiştirmekten şaftı kaymıştı. Şekil şemal kalmamıştıMercimekli köftede öyle olmuştu sanki
Niye öyle yapıyorsun ben sunumu daha iyi yap demedim miÖzelden yolla bakayım:)Necros dün boregimi yaptım, benimkiler başına üşüştü , sunum yapamadım ama mutfaktan kaçmadan 2 resim çekebildim, pek sunuma benzem3di ama
Sara senin diyet ne zaman bitecek hiç yok mu yiyecek dağıtacak birileri:)Diyette olmasam bende katılmak isterdim ama şimdi yaparsam yerim diyetim bozulur yoksa söylemesi ayıp börek konusunda ustayım yani
O zaman, Kömür Börek adında konu açabilirsin. Hem yemezsin deEveeet en sevdiğim börek şekli kömürleşmiş olanı
Aynen kaç tabak değiştirdiğini biliyorum ben en son bu tabağı beğenmiştimHakkaten, köftelerin tabak değiştirmekten şaftı kaymıştı. Şekil şemal kalmamıştı
Seveni çokmuş, nasip
Yasmin yapmak istemiyorEveeet en sevdiğim börek şekli kömürleşmiş olanı
Sara senin diyet ne zaman bitecek hiç yok mu yiyecek dağıtacak birileri:)
AynenAynen kaç tabak değiştirdiğini biliyorum ben en son bu tabağı beğenmiştim
Yasmin yapmak istemiyor
Hayırlısı olsun canımCanın çekmezse arada sohbete gelMalum bizim buralar buram buram börek kokuyorDaha bir dört beş ayım var canım
Dağıtsam nolacak illa tadına bakayım derken ucu kaçar ama yinede düşüneyim nevoşum
O zaman, Kömür Börek adında konu açabilirsin. Hem yemezsin de
Ya kömür börekle yarışmayı kazanırsam, o zaman ne yapacaksınız.Belki fikrini değiştirir biraz daha ısrar edelim
Bahtsız bedeviyim hep birşey çıkıyor tamam gönderiyorumNiye öyle yapıyorsun ben sunumu daha iyi yap demedim miÖzelden yolla bakayım:)
Hayırlısı olsun canımCanın çekmezse arada sohbete gelMalum bizim buralar buram buram börek kokuyor