C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.069 151.581 898 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.041 hayı akşamlar
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.042 minik meleklerim .!.: Annem deyim hala abla bir vukuat işledim ki sorma onu aklamaya çalıştık ( Sözde eve dönecektik bugün ama çocuklar uyuynca kaldık yine sanırım yarın kahvaltı sonrası döneriz :)) Kardeşim tatlı yapacakmış bize süt almaya çıktılar dışarı bende evdeyik bı bakayım dedim :)) Genişletmek için tıkla... Hayırdır ne yaptın Hayırlısı olsun canım yarın çıkarsınız aceleniz yok:)
minik meleklerim .!.: Annem deyim hala abla bir vukuat işledim ki sorma onu aklamaya çalıştık ( Sözde eve dönecektik bugün ama çocuklar uyuynca kaldık yine sanırım yarın kahvaltı sonrası döneriz :)) Kardeşim tatlı yapacakmış bize süt almaya çıktılar dışarı bende evdeyik bı bakayım dedim :)) Genişletmek için tıkla... Hayırdır ne yaptın Hayırlısı olsun canım yarın çıkarsınız aceleniz yok:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.043 -cantanem- .!.: hayı akşamlar Genişletmek için tıkla... Hoşgeldin gelin hanım nasılsın
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.069 151.581 898 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.044 Nevreste .!.: Hoşgeldin gelin hanım nasılsın Genişletmek için tıkla... hoş buldum canım, iyiyim sen nasılsın
Nevreste .!.: Hoşgeldin gelin hanım nasılsın Genişletmek için tıkla... hoş buldum canım, iyiyim sen nasılsın
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.967 299.971 698 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.045 Nevreste .!.: Hayırdır ne yaptın Hayırlısı olsun canım yarın çıkarsınız aceleniz yok:) Genişletmek için tıkla... Balık tavasini lavabo da çevirecektim ki olan yağ halıya döküldü ve halinin sonu geldi Annem e bir hali borçluyum hali mahvoldu
Nevreste .!.: Hayırdır ne yaptın Hayırlısı olsun canım yarın çıkarsınız aceleniz yok:) Genişletmek için tıkla... Balık tavasini lavabo da çevirecektim ki olan yağ halıya döküldü ve halinin sonu geldi Annem e bir hali borçluyum hali mahvoldu
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.046 -cantanem- .!.: hoş buldum canım, iyiyim sen nasılsın Genişletmek için tıkla... İyi canım çok şükür
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.967 299.971 698 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.047 Mutfağın halısını çıkartıp yeniden düzenledik ://
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.069 151.581 898 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.048 Nevreste .!.: İyi canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin Kimseler yok buralarda aksamları
Nevreste .!.: İyi canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin Kimseler yok buralarda aksamları
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.049 minik meleklerim .!.: Balık tavasini lavabo da çevirecektim ki olan yağ halıya döküldü ve halinin sonu geldi Annem e bir hali borçluyum hali mahvoldu Genişletmek için tıkla... Allah korumuş sana bir şey olmamış Geçmedi mi lekesiYıkamaya gönderirseniz temizlerler:)
minik meleklerim .!.: Balık tavasini lavabo da çevirecektim ki olan yağ halıya döküldü ve halinin sonu geldi Annem e bir hali borçluyum hali mahvoldu Genişletmek için tıkla... Allah korumuş sana bir şey olmamış Geçmedi mi lekesiYıkamaya gönderirseniz temizlerler:)
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.069 151.581 898 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.050 minik meleklerim .!.: Mutfağın halısını çıkartıp yeniden düzenledik :// Genişletmek için tıkla... mutfakta kazalar bitmez
minik meleklerim .!.: Mutfağın halısını çıkartıp yeniden düzenledik :// Genişletmek için tıkla... mutfakta kazalar bitmez
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.051 -cantanem- .!.: Allah iyilik versin Kimseler yok buralarda aksamları Genişletmek için tıkla... Herkes tatilde galiba:)Gezip dolaşıyorlar:)
-cantanem- .!.: Allah iyilik versin Kimseler yok buralarda aksamları Genişletmek için tıkla... Herkes tatilde galiba:)Gezip dolaşıyorlar:)
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.967 299.971 698 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.052 Nevreste .!.: Allah korumuş sana bir şey olmamış Geçmedi mi lekesiYıkamaya gönderirseniz temizlerler:) Genişletmek için tıkla... Halı yandı abla benek benek sanırım naylon karışımı imiş bitti halinin işi birde annem ben gibi de değil halı beyazdı Yer yer siyahlık oldu babam balkona at diyor annem hayatta onu balkonda kullanmam diyor hali berbat oldu
Nevreste .!.: Allah korumuş sana bir şey olmamış Geçmedi mi lekesiYıkamaya gönderirseniz temizlerler:) Genişletmek için tıkla... Halı yandı abla benek benek sanırım naylon karışımı imiş bitti halinin işi birde annem ben gibi de değil halı beyazdı Yer yer siyahlık oldu babam balkona at diyor annem hayatta onu balkonda kullanmam diyor hali berbat oldu
C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. Nirvana Pro Üye Et Yemekleri 8 Haziran 2013 57.069 151.581 898 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.053 Nevreste .!.: Herkes tatilde galiba:)Gezip dolaşıyorlar:) Genişletmek için tıkla... Benim yerimede gezsinler. Ben ev hastane arası mekik dokuyorum
Nevreste .!.: Herkes tatilde galiba:)Gezip dolaşıyorlar:) Genişletmek için tıkla... Benim yerimede gezsinler. Ben ev hastane arası mekik dokuyorum
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.054 Nevreste .!.: Aynen ustasın tabi ki:) Bende hem yaşlı hem hasta idare et Genişletmek için tıkla... Amaaan Nevoşum. 18'liklere taş çıkartırız biz minik meleklerim .!.: Nasılsın :)) tanismadik daha ama :)) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyiyim Tanışalım
Nevreste .!.: Aynen ustasın tabi ki:) Bende hem yaşlı hem hasta idare et Genişletmek için tıkla... Amaaan Nevoşum. 18'liklere taş çıkartırız biz minik meleklerim .!.: Nasılsın :)) tanismadik daha ama :)) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyiyim Tanışalım
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.967 299.971 698 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.055 -cantanem- .!.: mutfakta kazalar bitmez Genişletmek için tıkla... Ben kendi evimde hhep yapıyorum zaten de annem in evinde olması olmadı söylendi durdu
-cantanem- .!.: mutfakta kazalar bitmez Genişletmek için tıkla... Ben kendi evimde hhep yapıyorum zaten de annem in evinde olması olmadı söylendi durdu
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.056 minik meleklerim .!.: Halı yandı abla benek benek sanırım naylon karışımı imiş bitti halinin işi birde annem ben gibi de değil halı beyazdı Yer yer siyahlık oldu babam balkona at diyor annem hayatta onu balkonda kullanmam diyor hali berbat oldu Genişletmek için tıkla... Ne yapacaksın bile bile yapmadın ki: ( O zaman annene bir halı borçlandın:)
minik meleklerim .!.: Halı yandı abla benek benek sanırım naylon karışımı imiş bitti halinin işi birde annem ben gibi de değil halı beyazdı Yer yer siyahlık oldu babam balkona at diyor annem hayatta onu balkonda kullanmam diyor hali berbat oldu Genişletmek için tıkla... Ne yapacaksın bile bile yapmadın ki: ( O zaman annene bir halı borçlandın:)
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.903 607.555 1.098 43 Malatya 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.057 -VUSLAT- .!.: Amaaan Nevoşum. 18'liklere taş çıkartırız biz Teşekkür ederim, iyiyim Tanışalım Genişletmek için tıkla... Öyleyiz tabi ki
-VUSLAT- .!.: Amaaan Nevoşum. 18'liklere taş çıkartırız biz Teşekkür ederim, iyiyim Tanışalım Genişletmek için tıkla... Öyleyiz tabi ki
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.967 299.971 698 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.058 -VUSLAT- .!.: Amaaan Nevoşum. 18'liklere taş çıkartırız biz Teşekkür ederim, iyiyim Tanışalım Genişletmek için tıkla... Tamam 3 çocuk annesi Manisa da yaşıyor 28 yaşında :)) yarışmacı arkadaşlara başarılar (yarışmada olmasam da )
-VUSLAT- .!.: Amaaan Nevoşum. 18'liklere taş çıkartırız biz Teşekkür ederim, iyiyim Tanışalım Genişletmek için tıkla... Tamam 3 çocuk annesi Manisa da yaşıyor 28 yaşında :)) yarışmacı arkadaşlara başarılar (yarışmada olmasam da )
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.059 -cantanem- .!.: hayı akşamlar Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar:)
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 23 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.060 yasminsay .!.: Bu akşam toplantı vardı, bitti ve müdüre yaklaşıp, Ali bey ben makineciyim ama hala kalite kontroldeyim. Ne zaman yerime geçeceğim? Dedim Adam bana, Yasmin sen nerede çalıştığının farkında mısın? Dedi. Bende evet, kontroldeyim dedim. Müdür, hayır en önemli iş sende. 1. kalite ürünler sende, sen 1. kalite ürünlerin kontrolcüsüsün! Senden müşteriye çıkıyor! Dedi Benim anam ağlamaya devam edecek, bunu anladım Genişletmek için tıkla... Kıyamam ya Ali beye söyle ayağını denk alsın, oturtsun seni makineye yoksaaaa
yasminsay .!.: Bu akşam toplantı vardı, bitti ve müdüre yaklaşıp, Ali bey ben makineciyim ama hala kalite kontroldeyim. Ne zaman yerime geçeceğim? Dedim Adam bana, Yasmin sen nerede çalıştığının farkında mısın? Dedi. Bende evet, kontroldeyim dedim. Müdür, hayır en önemli iş sende. 1. kalite ürünler sende, sen 1. kalite ürünlerin kontrolcüsüsün! Senden müşteriye çıkıyor! Dedi Benim anam ağlamaya devam edecek, bunu anladım Genişletmek için tıkla... Kıyamam ya Ali beye söyle ayağını denk alsın, oturtsun seni makineye yoksaaaa