• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Evet, aksam 6 gibi geldim. Hic ozlememisim Istanbulu.:KK43:
Cok buruk ayrildim, alismisiz ablam ben ve cocuklar, zor oldu :KK61:
Allah kavuştursun canım :)İstanbul kalabalık ve zor bir şehir:)

Aminn:KK200:
Evet sevmiyorum bu sehiri ben nedense, bana kalsa kucuk koy kasaba tarzi bir yer cok daha guzel.
Boyle kafa dinlemek icin olan yerler o_O
Benim memleket öyle sakin bir yer:)Antep'te çok kalabalık bir yer:)

Aminn:KK200:
Evet sevmiyorum bu sehiri ben nedense, bana kalsa kucuk koy kasaba tarzi bir yer cok daha guzel.
Boyle kafa dinlemek icin olan yerler o_O
Ben de İstanbul'dan ilk ayrıldığımda zor alıştım, hep İstanbul'a gitmek istiyordum. Şimdi yazları bile gitmiyorum kaç senedir:)

Ben de İstanbul'dan ilk ayrıldığımda zor alıştım, hep İstanbul'a gitmek istiyordum. Şimdi yazları bile gitmiyorum kaç senedir:)
Bende burayi bir turlu sevemiyorum. Ustume ustume geliyor her seyi sankio_O bir kurtulsam gezmeye bile gelmem sanirim.:KK70:

Insallah ileride bizde boyle kucuk sirin bir yere tasiniriz. Su Istanbulun kalabaligindan trafiginden hengamesinden vs vsss (saymakla bitmez) kurtuluruz:dua:

Bu arada iyilestin mi teyzos:KK45:
Gezmek için güzel ama yaşamak için zor bir şehir:)Benim abimde orada yaşıyor ama seviyor.
Yok pek iyi değilim bugün farklı ilaçlar içmeye başladım.Yatsam başım ağrıyor.Biraz dolaşsam yoruluyorum:)Ne yapsam bilemedim:)

Aynen canım, benim alışmam 2 seneyi buldu:)

2 tane genç kızın var Nevoşum:nazar: Yapsın onlar sen dinlen:uykucu:
Bende buraya başta alışamadım ama şimdi ne kadar tayin istesekte seviyorum ,gitmek istemiyorum:)
Onlarda öyle diyorlar bakalım canım:)

Back