• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Annem deyim hala abla bir vukuat işledim ki sorma onu aklamaya çalıştık :KK43:(

Sözde eve dönecektik bugün ama çocuklar uyuynca kaldık yine sanırım yarın kahvaltı sonrası döneriz :))

Kardeşim tatlı yapacakmış bize süt almaya çıktılar dışarı bende evdeyik bı bakayım dedim :))
Hayırdır ne yaptın :(
Hayırlısı olsun canım yarın çıkarsınız aceleniz yok:)

Hayırdır ne yaptın :KK43:
Hayırlısı olsun canım yarın çıkarsınız aceleniz yok:)
Balık tavasini lavabo da çevirecektim ki olan yağ halıya döküldü ve halinin sonu geldi :olamaz:

Annem e bir hali borçluyum hali mahvoldu :oha:

Balık tavasini lavabo da çevirecektim ki olan yağ halıya döküldü ve halinin sonu geldi :olamaz:

Annem e bir hali borçluyum hali mahvoldu :oha:
Allah korumuş sana bir şey olmamış:KK19:
Geçmedi mi lekesi:(Yıkamaya gönderirseniz temizlerler:)

Allah korumuş sana bir şey olmamış:KK19:
Geçmedi mi lekesi:KK43:Yıkamaya gönderirseniz temizlerler:)
Halı yandı abla benek benek sanırım naylon karışımı imiş bitti halinin işi birde annem ben gibi de değil halı beyazdı :(

Yer yer siyahlık oldu babam balkona at diyor annem hayatta onu balkonda kullanmam diyor hali berbat oldu :(

Halı yandı abla benek benek sanırım naylon karışımı imiş bitti halinin işi birde annem ben gibi de değil halı beyazdı :KK43:

Yer yer siyahlık oldu babam balkona at diyor annem hayatta onu balkonda kullanmam diyor hali berbat oldu :KK43:
Ne yapacaksın bile bile yapmadın ki: (
O zaman annene bir halı borçlandın:)

Amaaan Nevoşum. 18'liklere taş çıkartırız biz:halay:

Teşekkür ederim, iyiyim:KK200: Tanışalım:KK74:
Tamam 3 çocuk annesi Manisa da yaşıyor 28 yaşında :)) yarışmacı arkadaşlara başarılar (yarışmada olmasam da ) :D

Bu akşam toplantı vardı, bitti ve müdüre yaklaşıp, Ali bey ben makineciyim ama hala kalite kontroldeyim. Ne zaman yerime geçeceğim? Dedim:cry:

Adam bana, Yasmin sen nerede çalıştığının farkında mısın? Dedi.

Bende evet, kontroldeyim dedim.

Müdür, hayır en önemli iş sende. 1. kalite ürünler sende, sen 1. kalite ürünlerin kontrolcüsüsün! Senden müşteriye çıkıyor! Dedi :KK70:

Benim anam ağlamaya devam edecek, bunu anladım :KK70:
Kıyamam ya Ali beye söyle ayağını denk alsın, oturtsun seni makineye yoksaaaa :sopa:
:53:

Back