Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çarşı baazar gezmemiş belli eskiden kilosu 2 tl idi ah ah değerini bilemedik. Dün 3 patlıcana 13 ₺ verdim söylemesi ayıp onun yerine muz yesek daha iyi
Aman hastalık kötü şey, yine de çok şükür halimize. Oglanın ignesi var, yarın ben getireceğim mecbur. Şu kış çabucak geçse keşke, herkes hasta salgın var
Aman hastalık kötü şey, yine de çok şükür halimize. Oglanın ignesi var, yarın ben getireceğim mecbur. Şu kış çabucak geçse keşke, herkes hasta salgın var
Allah kolaylık versin canım:) Aynen öyle canım hasta olup yatmaktansa sürekli bir şeyler yapmayı tercih ederim:)Kış ayını hiç sevmiyorum.Bir rahat dolaşamıyoruz.Ancak arabayla kapalı mekanlara gidiyoruz.Yada böyle sürekli hastayız:)
Allah kolaylık versin canım:) Aynen öyle canım hasta olup yatmaktansa sürekli bir şeyler yapmayı tercih ederim:)Kış ayını hiç sevmiyorum.Bir rahat dolaşamıyoruz.Ancak arabayla kapalı mekanlara gidiyoruz.Yada böyle sürekli hastayız:)