• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ne yapacaksın bile bile yapmadın ki: (
O zaman annene bir halı borçlandın:)
Alican zaten yoksa susmaz anlatır hatırlatır durur zaten benimkiler i yenilenecegim sünnet için ona da alırız bir tane :))

Çarşı baazar gezmemiş belli :deli: eskiden kilosu 2 tl idi ah ah değerini bilemedik. Dün 3 patlıcana 13 ₺ verdim söylemesi ayıp:deli: onun yerine muz yesek daha iyi :dondurma:
Patlıcanmıııı o neki :53:
Vitaminide yok besin değeride gitti 13 tl vah vahhhh :skandal:

Sağlık olsun canım bende bütün kışın acısını çıkarıyorum:) Sürekli yatıyorum:KK70:
Aman hastalık kötü şey, yine de çok şükür halimize. Oglanın ignesi var, yarın ben getireceğim mecbur. Şu kış çabucak geçse keşke, herkes hasta salgın var

Aman hastalık kötü şey, yine de çok şükür halimize. Oglanın ignesi var, yarın ben getireceğim mecbur. Şu kış çabucak geçse keşke, herkes hasta salgın var
Allah kolaylık versin canım:)
Aynen öyle canım hasta olup yatmaktansa sürekli bir şeyler yapmayı tercih ederim:)Kış ayını hiç sevmiyorum.Bir rahat dolaşamıyoruz.Ancak arabayla kapalı mekanlara gidiyoruz.Yada böyle sürekli hastayız:)

Allah kolaylık versin canım:)
Aynen öyle canım hasta olup yatmaktansa sürekli bir şeyler yapmayı tercih ederim:)Kış ayını hiç sevmiyorum.Bir rahat dolaşamıyoruz.Ancak arabayla kapalı mekanlara gidiyoruz.Yada böyle sürekli hastayız:)
Aynen bizde öyleyiz, araba olmasa evden çıkamıyoruz. Allahtan avm ler var :)
Ben de 1 buçuk sene aradan sonra geldim:) Tanışalım:KK200: Bilgilerim yukaarıdaki mesajda:KK45::KK68:
Bende 26 yaşındayım, 1 oglum var 3 bucuk yaşında, bir oglan da yolda geliyor. Hep buralardayım :KK45: memnun oldum
Niye ki :KK64: kulama söyle :KK70:
profil mesajlarından :işsiz:

Back