• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Çarşı baazar gezmemiş belli :deli: eskiden kilosu 2 tl idi ah ah değerini bilemedik. Dün 3 patlıcana 13 ₺ verdim söylemesi ayıp:deli: onun yerine muz yesek daha iyi :dondurma:
Patlıcanmıııı o neki :53:
Vitaminide yok besin değeride gitti 13 tl vah vahhhh :skandal:

Aman hastalık kötü şey, yine de çok şükür halimize. Oglanın ignesi var, yarın ben getireceğim mecbur. Şu kış çabucak geçse keşke, herkes hasta salgın var
Allah kolaylık versin canım:)
Aynen öyle canım hasta olup yatmaktansa sürekli bir şeyler yapmayı tercih ederim:)Kış ayını hiç sevmiyorum.Bir rahat dolaşamıyoruz.Ancak arabayla kapalı mekanlara gidiyoruz.Yada böyle sürekli hastayız:)

Allah kolaylık versin canım:)
Aynen öyle canım hasta olup yatmaktansa sürekli bir şeyler yapmayı tercih ederim:)Kış ayını hiç sevmiyorum.Bir rahat dolaşamıyoruz.Ancak arabayla kapalı mekanlara gidiyoruz.Yada böyle sürekli hastayız:)
Aynen bizde öyleyiz, araba olmasa evden çıkamıyoruz. Allahtan avm ler var :)
Ben de 1 buçuk sene aradan sonra geldim:) Tanışalım:KK200: Bilgilerim yukaarıdaki mesajda:KK45::KK68:
Bende 26 yaşındayım, 1 oglum var 3 bucuk yaşında, bir oglan da yolda geliyor. Hep buralardayım :KK45: memnun oldum
Niye ki :KK64: kulama söyle :KK70:
profil mesajlarından :işsiz:

Back