En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Kesinlikle çok haklısın. Anne olunca daha iyi anladım. Uzakta olmak çok zor

Borç harç yapıp kendime özel tabak aldım ama tarife uygun değil ben de ki de şans neyse birinci olayım da güzel bir tabak hediye ederler belki
Övünmek gibi olmasın bana hediye gelen tabakla sunum yaptım
Sana tabak yollanmadı mı?Sana da nevresim takımı gelmiştir.Sen de yatakta sunum yap

Rabb'im kimseyi annesiz bırakmasın, olabildiğiniz kadar annenizin yanında olun, hele ki hastayken... Keşkeleriniz olmasın.
İlla ki annesiz kalacağız zamanı gelince ,kaçış yokAllah hayırlı evlatlar olmamızı nasip etsinSeni üzdüysek özür dilerim

Ekleme boşver,yorma kendinibiz eklemiş gibi kabul ettik Ya da ekle ya,unuttum ,sen fasulyeden katılıyordun
Aynen ben fasulyeden sayılırım:)
Bu kadar güzel tarif arasında benim börek sönük kalıyor zaten:)
Amaç katılmak :)

Aynen ben fasulyeden sayılırım:)
Bu kadar güzel tarif arasında benim böreksönük kalıyor zaten:)
Amaç katılmak :)
Çok duyduk o sunuma özenmedim ,basit tarif,istediğim gibi olmadı deyip te ortaya şaheser çıkmasını

Çok duyduk o sunuma özenmedim ,basit tarif,istediğim gibi olmadı deyip te ortaya şaheser çıkmasını
Cidden öyle oldu :)
Bir sürü şey tasarladım sunum sırasında hepsini unuttum
Hava soğuk hasta hasta balkonda çekim yaptım
O yüzden şaheser beklemeyin:)

Cidden öyle oldu :)
Bir sürü şey tasarladım sunum sırasında hepsini unuttum
Hava soğuk hasta hasta balkonda çekim yaptım
O yüzden şaheser beklemeyin:)
Tasarlayıp ta unutunca insanın gıcığına gidiyor
Ben de balkonda çekim yaptım ama nedense canlı çıkmadı fotolar
Hasta hasta bize börek yapmış ta ,beğenmez miyiz biz

Tasarlayıp ta unutunca insanın gıcığına gidiyor
Ben de balkonda çekim yaptım ama nedense canlı çıkmadı fotolar
Hasta hasta bize börek yapmış ta ,beğenmez miyiz biz
Maydanoz olması gereken yerden uzaklaşmış farketmemişim:)
Aynen çok beğenmeniz lazım zor şartlarda yaptım:)

Allahtan önceleri gibi resimlerin büyüklüğü sorun olmuyor.Ne çekiyorduk be,resim yüklerken dosya büyük diye mesajtan ,resimleri kırpmaydı,boyutunu düşürmeydi bayağı uğraşıyorduk Teşekkür ederiz Kazen .Bir de resimlerin canlılığına çözüm bulsa Kazen,kimimizin telefonu güzel çekiyor,kimimizin telefonu solgun,eklerken dosya yükleden de düzenleme yapabilsek,resimler canlı çıksa ,sihirli bir el değse keşke

Geçen kategori baklavalık yufkadan börek yapanlar vardı.Bu kategori kimse baklavalık yufka kullanmadı,benim gibi sevmiyor galiba kimse baklavalık yufkayıHazır su böreği yufkasından su böreği de yapan olur dedim ama olmadı

Övünmek gibi olmasın bana hediye gelen tabakla sunum yaptım
Sana tabak yollanmadı mı?Sana da nevresim takımı gelmiştir.Sen de yatakta sunum yap
Amaann ne sunumu mütemadiyen 2 senedir hamilelik ve emzirmekle geçti... nevresimin tılsımı var bi kerem ikinci bebiş ondan geldi bu sefer birinci olup tabakların zevkine varmak istiyorum buradan yetkililere duyurulur tabak istiyorum ben

Bomba gibi tarif gelecek az sabret Baklavalık yufkadan tarif geldi ya çıtır börek geldi

Keramet nevresimde diyorsun yani
Hemen tüp bebek bölümüne gidip bahsedelim yarışmaya katılsınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…