• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Merhaba hanımlar nasılsınız? Beni sorarsanız pek iyi değilim. Annem sağlık ocağına soğuk algınlığı olarak gitmiş. Orda ki doktorda tansiyon, kalp, şeker olduğu için ilaç yazmamış sakıncalı diye. Doğal yollarla atlatmasını istemiş. Annemde atlatamayınnca zatürreye çevirmiş. Nefes alamıyorum çok öksürüyorum diye acime gitmiş. O ara kalp spazmı geçiriyor. Sonra bi troponin testi yapıyorlar. Kan değeri yüksek çıkınca ambulansla başka hastaneye anjio için sevk ediyorlar :KK43: damarları temizlemişler. Zatürre için tekrar doktora götürdük şuan ilaç kullanıyor ama öksürürken kalbim acıyor diyor. Aklım fazlasıyla onda. Anjiodan sonra neden kalp acımaya devam eder ki? :KK43:
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin .

Merhaba hanımlar nasılsınız? Beni sorarsanız pek iyi değilim. Annem sağlık ocağına soğuk algınlığı olarak gitmiş. Orda ki doktorda tansiyon, kalp, şeker olduğu için ilaç yazmamış sakıncalı diye. Doğal yollarla atlatmasını istemiş. Annemde atlatamayınnca zatürreye çevirmiş. Nefes alamıyorum çok öksürüyorum diye acime gitmiş. O ara kalp spazmı geçiriyor. Sonra bi troponin testi yapıyorlar. Kan değeri yüksek çıkınca ambulansla başka hastaneye anjio için sevk ediyorlar :KK43: damarları temizlemişler. Zatürre için tekrar doktora götürdük şuan ilaç kullanıyor ama öksürürken kalbim acıyor diyor. Aklım fazlasıyla onda. Anjiodan sonra neden kalp acımaya devam eder ki? :KK43:
Çok geçmiş olsun . Şu an fazlasıyla duygusalım benimde annem ameliyattan dün çıktı hastanede yatıyor şu an. Ve benim bebeğim olduğu için yanında kalamıyorum. O kadar üzgünüm ki :KK42::KK42::KK42:

Çok geçmiş olsun . Şu an fazlasıyla duygusalım benimde annem ameliyattan dün çıktı hastanede yatıyor şu an. Ve benim bebeğim olduğu için yanında kalamıyorum. O kadar üzgünüm ki :KK42::KK42::KK42:
Geçmiş olsun canım üzülme Rabbim büyük şifa verir inşallah

Geçmiş olsun canım.Allah annelerimize sağlık ,uzun ömür versin inşallah.:dua:Ne kadar üzülsekte elimizden bir şey gelmiyor çoğu zaman annelerimiz için.

Sadece viledayla siliyorlar burayı temizlemek için ,ne süpürme ,ne toz alan yok :skandal:,vileda yapmışlar ıslak ıslak yerler yaş kurulamamışlar bezle:skandal:çayları kahveleri içmişler,börekleri yemişler tabaklar yıkanacak duruyor:skandal: iş başa düştü desenize :sinirli:

Kakılmıştır benim adıııımmmm,:KK75:her yeri siler parlatırıııımmm:KK75:
f045-gif.1318862
nM0DJa.gif
smilie_girl_115-gif.1318638
viannen81nr7-1-gif.1318626
a010.gif

Geçmiş olsun canım.İnşallah kısa sürede toparlanır.:dua:

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.Başınızdan eksik etmesin inşaallah:)

Sadece viledayla siliyorlar burayı temizlemek için ,ne süpürme ,ne toz alan yok :skandal:,vileda yapmışlar ıslak ıslak yerler yaş kurulamamışlar bezle:skandal:çayları kahveleri içmişler,börekleri yemişler tabaklar yıkanacak duruyor:skandal: iş başa düştü desenize :sinirli:

Kakılmıştır benim adıııımmmm,:KK75:her yeri siler parlatırıııımmm:KK75:
f045-gif.1318862
nM0DJa.gif
smilie_girl_115-gif.1318638
viannen81nr7-1-gif.1318626
a010.gif
Her eve lazımsın vesselam:KK19:

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Canım çok sıkkın hiç iyi değilim bende kafaya çok takıyorum :KK42:
Kafaya taksakta yapacak birşey yok,kendini suçlama.Şartlar uygun olsa sen de gitmek isterdin,yanında bulunmak isterdin.Benim annemin ameliyatında da da hamileydim ben ,yanında fazla bulunamamıştım.Kız çocuğu olmak böyle birşey ,gönlün hep annenle ama istediğin an gidemiyorsun ,herkesin düzeni var ,şartlar uymuyor,ya kimininki uzakta oluyor.Annelere sorsan siz iyi olun da gelmeseniz de olur der hep.Bekarken fazla bilmiyor insan anne kıymetini.Evlenince hele de anne olunca daha da anlıyor anneliği...

Back