• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Kızlar püf noktası buldum ,makarna sevenler uygulasın bunu:KK45:
50748178_373852183411791_4684557375623921664_n.jpg
Çok güldüm yaa. :D

Kafaya taksakta yapacak birşey yok,kendini suçlama.Şartlar uygun olsa sen de gitmek isterdin,yanında bulunmak isterdin.Benim annemin ameliyatında da da hamileydim ben ,yanında fazla bulunamamıştım.Kız çocuğu olmak böyle birşey ,gönlün hep annenle ama istediğin an gidemiyorsun ,herkesin düzeni var ,şartlar uymuyor,ya kimininki uzakta oluyor.Annelere sorsan siz iyi olun da gelmeseniz de olur der hep.Bekarken fazla bilmiyor insan anne kıymetini.Evlenince hele de anne olunca daha da anlıyor anneliği...
Bu sefer kendi çocukların için tatilde gitmedim.Yaza kadar görüşemiyeceğiz.Zamanla kendi ailen için alışıyorsun veya şartlar böyle alıştım zor gelmiyor diye kendimi kandırıyorum:/

Şimdiye kadar en çok beğendiklerim simit tadına börek, avcı böreği ve kruvasan börek amaaa kek kalıbında börek de süpermiş güzel ve orjinal bir yöntem. Herkese başarılar.
Tam merdanemi hazırlıyordum :sinirli:aha bunu:KK53:Son anda benim böreği de saydın ,dayaktan kurtuldun :KK53:

kendi çocukların için tatilde gitmedim
Benim çocuklarımın ne alakası var senin tatile gitmemenle:skandal:

Aynen canım eşimizle ,çocuklarımızla biz de ayrı bir aile olduk .Düşünüyorum da ileride bizim çocuklar evlenince sık gelmeseler çok üzülürüm herhalde ,hatta evlenip gitmesini hayal etmek bile insanı üzüyor.Ama hayatın kuralı bu,alışılıyor demek ki...

Benim çocuklarımın ne alakası var senin tatile gitmemenle:skandal:

Aynen canım eşimizle ,çocuklarımızla biz de ayrı bir aile olduk .Düşünüyorum da ileride bizim çocuklar evlenince sık gelmeseler çok üzülürüm herhalde ,hatta evlenip gitmesini hayal etmek bile insanı üzüyor.Ama hayatın kuralı bu,alışılıyor demek ki...
Telefondan yazıyorum idare et:)
Ne bileyim canım onlarında bir hayatı olacak bize bağımlı yaşayamazlar.Gelirlerse mutlu olurum.Gelmezlerse zorlamanın anlamı yok :)

Dün 100den fazla ziyaretçi vardı.Ama sadece okuyorlar:)
100 ziyaretçi sadece siteyle alakalı değildir :confused:Belki instagramda ,facede yarışmanın bahsi geçtiyse o yüzden bakan olmuştur :KK64:Acaba eşim yaptığım böreği sevmedi deyip yarışmanın linkini versek yazan çok olur mu?:KK53:
Cevapları tahmin ediyorum :KK53:
-Beğenmiyorsa kendi yapsın
-Boşan bence
-Benim yaptığım börek çok güzel olur deyip kendini öven üye
-Şımartmayın şu kocaları ,her işi sizden beklemesin cevabı
-Börek yemeyin kilo aldırır ,daha sağlıklı beslenmelisiniz sebze yiyin
-Benim eşim yanıkta olsa yer

Aklıma gelenler bunlar :KK53:

Katılım için son 3 gün:)
Perşembe sona eriyor bilginiz olsun:)
evlaefe evlaefe
alimiyon alimiyon
ervanazlim ervanazlim
N e v a N e v a
ervanazlim ervanazlim ın tabağı yokmuş hiç ,para biriktirmiş ,bari börek için tabak alayım demiş,dün yazmıştı:sus:
evlaefe evlaefe de reklamlarda oynadı ya ,kapris yapıyormuş,ben ünlü oldum artık ne yarışmasına katılacağım diyormuş:sus:
alimiyon alimiyon hiç ortada yok ,bence müsait zaman bulamıyorum ,yapamayacağım diyecek:sus:
Neva yeni mi karar verdi ,hiç katılacağım dememişti:KK69:

ervanazlim ervanazlim ın tabağı yokmuş hiç ,para biriktirmiş ,bari börek için tabak alayım demiş,dün yazmıştı:sus:
evlaefe evlaefe de reklamlarda oynadı ya ,kapris yapıyormuş,ben ünlü oldum artık ne yarışmasına katılacağım diyormuş:sus:
alimiyon alimiyon hiç ortada yok ,bence müsait zaman bulamıyorum ,yapamayacağım diyecek:sus:
Borç harç yapıp kendime özel tabak aldım ama tarife uygun değil :KK70: ben de ki de şans neyse birinci olayım da güzel bir tabak hediye ederler belki :KK8:

Çok geçmiş olsun . Şu an fazlasıyla duygusalım benimde annem ameliyattan dün çıktı hastanede yatıyor şu an. Ve benim bebeğim olduğu için yanında kalamıyorum. O kadar üzgünüm ki :KK42::KK42::KK42:
Çok geçmiş olsun. Rabb'im acil şifâlar versin İnşaAllah

100 ziyaretçi sadece siteyle alakalı değildir :confused:Belki instagramda ,facede yarışmanın bahsi geçtiyse o yüzden bakan olmuştur :KK64:Acaba eşim yaptığım böreği sevmedi deyip yarışmanın linkini versek yazan çok olur mu?:KK53:
Cevapları tahmin ediyorum :KK53:
-Beğenmiyorsa kendi yapsın
-Boşan bence
-Benim yaptığım börek çok güzel olur deyip kendini öven üye
-Şımartmayın şu kocaları ,her işi sizden beklemesin cevabı
-Börek yemeyin kilo aldırır ,daha sağlıklı beslenmelisiniz sebze yiyin
-Benim eşim yanıkta olsa yer

Aklıma gelenler bunlar :KK53:
Güzel fikir aslında:)

Neva ilk günler bildirdi ama ortada yok:)

Back