• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Kafaya taksakta yapacak birşey yok,kendini suçlama.Şartlar uygun olsa sen de gitmek isterdin,yanında bulunmak isterdin.Benim annemin ameliyatında da da hamileydim ben ,yanında fazla bulunamamıştım.Kız çocuğu olmak böyle birşey ,gönlün hep annenle ama istediğin an gidemiyorsun ,herkesin düzeni var ,şartlar uymuyor,ya kimininki uzakta oluyor.Annelere sorsan siz iyi olun da gelmeseniz de olur der hep.Bekarken fazla bilmiyor insan anne kıymetini.Evlenince hele de anne olunca daha da anlıyor anneliği...
Kesinlikle çok haklısın. Anne olunca daha iyi anladım. Uzakta olmak çok zor :KK42:

Borç harç yapıp kendime özel tabak aldım ama tarife uygun değil :KK70: ben de ki de şans neyse birinci olayım da güzel bir tabak hediye ederler belki :KK8:
Övünmek gibi olmasın bana hediye gelen tabakla sunum yaptım:KK30:
Sana tabak yollanmadı mı?Sana da nevresim takımı gelmiştir.Sen de yatakta sunum yap:KK45:

Rabb'im kimseyi annesiz bırakmasın, olabildiğiniz kadar annenizin yanında olun, hele ki hastayken... Keşkeleriniz olmasın.
İlla ki annesiz kalacağız zamanı gelince ,kaçış yok:KK43:Allah hayırlı evlatlar olmamızı nasip etsin:dua:Seni üzdüysek özür dilerim:KK19:

Ekleme boşver,yorma kendini:ıslık:biz eklemiş gibi kabul ettik:KK53: Ya da ekle ya,unuttum ,sen fasulyeden katılıyordun :KK45:
Aynen ben fasulyeden sayılırım:)
Bu kadar güzel tarif arasında benim börek sönük kalıyor zaten:)
Amaç katılmak :)

Aynen ben fasulyeden sayılırım:)
Bu kadar güzel tarif arasında benim böreksönük kalıyor zaten:)
Amaç katılmak :)
Çok duyduk o sunuma özenmedim ,basit tarif,istediğim gibi olmadı deyip te ortaya şaheser çıkmasını:ıslık:

Çok duyduk o sunuma özenmedim ,basit tarif,istediğim gibi olmadı deyip te ortaya şaheser çıkmasını:ıslık:
Cidden öyle oldu :)
Bir sürü şey tasarladım sunum sırasında hepsini unuttum:70:
Hava soğuk hasta hasta balkonda çekim yaptım:70:
O yüzden şaheser beklemeyin:)

Cidden öyle oldu :)
Bir sürü şey tasarladım sunum sırasında hepsini unuttum:KK70:
Hava soğuk hasta hasta balkonda çekim yaptım:KK70:
O yüzden şaheser beklemeyin:)
Tasarlayıp ta unutunca insanın gıcığına gidiyor :skandal:
Ben de balkonda çekim yaptım ama nedense canlı çıkmadı fotolar :KK64:
Hasta hasta bize börek yapmış ta ,beğenmez miyiz biz:KK19:

Tasarlayıp ta unutunca insanın gıcığına gidiyor :skandal:
Ben de balkonda çekim yaptım ama nedense canlı çıkmadı fotolar :KK64:
Hasta hasta bize börek yapmış ta ,beğenmez miyiz biz:KK19:
Maydanoz olması gereken yerden uzaklaşmış farketmemişim:)
Aynen çok beğenmeniz lazım zor şartlarda yaptım:)

Allahtan önceleri gibi resimlerin büyüklüğü sorun olmuyor.:halay:Ne çekiyorduk be,resim yüklerken dosya büyük diye mesajtan ,resimleri kırpmaydı,boyutunu düşürmeydi bayağı uğraşıyorduk :skandal:Teşekkür ederiz Kazen Kazen .Bir de resimlerin canlılığına çözüm bulsa Kazen,kimimizin telefonu güzel çekiyor,kimimizin telefonu solgun,eklerken dosya yükleden de düzenleme yapabilsek,resimler canlı çıksa ,sihirli bir el değse keşke:confused:

Geçen kategori baklavalık yufkadan börek yapanlar vardı.Bu kategori kimse baklavalık yufka kullanmadı,benim gibi sevmiyor galiba kimse baklavalık yufkayı:hamarat:Hazır su böreği yufkasından su böreği de yapan olur dedim ama olmadı:KK45:

Övünmek gibi olmasın bana hediye gelen tabakla sunum yaptım:KK30:
Sana tabak yollanmadı mı?Sana da nevresim takımı gelmiştir.Sen de yatakta sunum yap:KK45:
:halay: Amaann ne sunumu mütemadiyen 2 senedir hamilelik ve emzirmekle geçti... nevresimin tılsımı var bi kerem ikinci bebiş ondan geldi :KK8: bu sefer birinci olup tabakların zevkine varmak istiyorum buradan yetkililere duyurulur tabak istiyorum ben :KK47::olamaz:

Geçen kategori baklavalık yufkadan börek yapanlar vardı.Bu kategori kimse baklavalık yufka kullanmadı,benim gibi sevmiyor galiba kimse baklavalık yufkayı:hamarat:Hazır su böreği yufkasından su böreği de yapan olur dedim ama olmadı:KK45:
Bomba gibi tarif gelecek az sabret :rapci: Baklavalık yufkadan tarif geldi ya çıtır börek geldi

:halay: Amaann ne sunumu mütemadiyen 2 senedir hamilelik ve emzirmekle geçti... nevresimin tılsımı var bi kerem ikinci bebiş ondan geldi :KK8: bu sefer birinci olup tabakların zevkine varmak istiyorum buradan yetkililere duyurulur tabak istiyorum ben :KK47::olamaz:
Keramet nevresimde diyorsun yani:skandal:
Hemen tüp bebek bölümüne gidip bahsedelim yarışmaya katılsınlar :KK45:

Back