En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin .

Çok geçmiş olsun . Şu an fazlasıyla duygusalım benimde annem ameliyattan dün çıktı hastanede yatıyor şu an. Ve benim bebeğim olduğu için yanında kalamıyorum. O kadar üzgünüm ki

Çok geçmiş olsun . Şu an fazlasıyla duygusalım benimde annem ameliyattan dün çıktı hastanede yatıyor şu an. Ve benim bebeğim olduğu için yanında kalamıyorum. O kadar üzgünüm ki
Geçmiş olsun canım üzülme Rabbim büyük şifa verir inşallah

Geçmiş olsun canım.Allah annelerimize sağlık ,uzun ömür versin inşallah.Ne kadar üzülsekte elimizden bir şey gelmiyor çoğu zaman annelerimiz için.

Sadece viledayla siliyorlar burayı temizlemek için ,ne süpürme ,ne toz alan yok ,vileda yapmışlar ıslak ıslak yerler yaş kurulamamışlar bezleçayları kahveleri içmişler,börekleri yemişler tabaklar yıkanacak duruyor iş başa düştü desenize

Kakılmıştır benim adıııımmmm,her yeri siler parlatırıııımmm

Geçmiş olsun canım.İnşallah kısa sürede toparlanır.

Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifa versin.Başınızdan eksik etmesin inşaallah:)

Her eve lazımsın vesselam

Amin inşallah çok teşekkür ederim. Canım çok sıkkın hiç iyi değilim bende kafaya çok takıyorum
Kafaya taksakta yapacak birşey yok,kendini suçlama.Şartlar uygun olsa sen de gitmek isterdin,yanında bulunmak isterdin.Benim annemin ameliyatında da da hamileydim ben ,yanında fazla bulunamamıştım.Kız çocuğu olmak böyle birşey ,gönlün hep annenle ama istediğin an gidemiyorsun ,herkesin düzeni var ,şartlar uymuyor,ya kimininki uzakta oluyor.Annelere sorsan siz iyi olun da gelmeseniz de olur der hep.Bekarken fazla bilmiyor insan anne kıymetini.Evlenince hele de anne olunca daha da anlıyor anneliği...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…