E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.681 deynepnaz .!.: Benimki çalınsa korkardım nickine karşı söylemek gibi olmasın da Neden çalıyorlar kii Doğum tarihini koy şifre ,akıllara gelmez Genişletmek için tıkla... Nickine söylemek ne ya
deynepnaz .!.: Benimki çalınsa korkardım nickine karşı söylemek gibi olmasın da Neden çalıyorlar kii Doğum tarihini koy şifre ,akıllara gelmez Genişletmek için tıkla... Nickine söylemek ne ya
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 294.953 607.686 1.098 43 Malatya 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.682 _Piraye_ .!.: Nickine söylemek ne ya Genişletmek için tıkla... Yüzüne karşı söylemek olmasın demek istiyor
_Piraye_ .!.: Nickine söylemek ne ya Genişletmek için tıkla... Yüzüne karşı söylemek olmasın demek istiyor
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.683 Nevreste .!.: Yüzüne karşı söylemek olmasın demek istiyor Genişletmek için tıkla... Tişikkirlir
gurtmingotam 🥇 Pro Üye Yemek Yarışması 28 Mayıs 2015 7.519 27.772 548 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.684 _Piraye_ .!.: Burası bile insanın bir hayli zamanını alıyor zaten haklısınız Siz Aslında en güzeli sosyal medya kullanmamak Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru bağımlılık yapıyor sonra kk da da bi tek yemek bölümündeyim arada bdv ye bakıyorum bol bol şükür edip usulca telefonu bırakıyorum
_Piraye_ .!.: Burası bile insanın bir hayli zamanını alıyor zaten haklısınız Siz Aslında en güzeli sosyal medya kullanmamak Genişletmek için tıkla... Kesinlikle doğru bağımlılık yapıyor sonra kk da da bi tek yemek bölümündeyim arada bdv ye bakıyorum bol bol şükür edip usulca telefonu bırakıyorum
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.685 gurtmingotam .!.: Kesinlikle doğru bağımlılık yapıyor sonra kk da da bi tek yemek bölümündeyim arada bdv ye bakıyorum bol bol şükür edip usulca telefonu bırakıyorum Genişletmek için tıkla... Şükür varsa nimet çoğalıyor Aslım Kaç yaşındasın sen, nerelisin :)
gurtmingotam .!.: Kesinlikle doğru bağımlılık yapıyor sonra kk da da bi tek yemek bölümündeyim arada bdv ye bakıyorum bol bol şükür edip usulca telefonu bırakıyorum Genişletmek için tıkla... Şükür varsa nimet çoğalıyor Aslım Kaç yaşındasın sen, nerelisin :)
gurtmingotam 🥇 Pro Üye Yemek Yarışması 28 Mayıs 2015 7.519 27.772 548 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.686 _Piraye_ .!.: Şükür varsa nimet çoğalıyor Aslım Kaç yaşındasın sen, nerelisin :) Genişletmek için tıkla... Leylmira mıydı eski nickin canım yanlış mı biliyorum İstanbul 23 yaşım
_Piraye_ .!.: Şükür varsa nimet çoğalıyor Aslım Kaç yaşındasın sen, nerelisin :) Genişletmek için tıkla... Leylmira mıydı eski nickin canım yanlış mı biliyorum İstanbul 23 yaşım
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.687 gurtmingotam .!.: Leylmira mıydı eski nickin canım yanlış mı biliyorum İstanbul 23 yaşım Genişletmek için tıkla... çaktirma o kim ben tanımıyorum öyle birini MaşaAllah yaşında küçükmüş erken yaşta mı evlendin :)
gurtmingotam .!.: Leylmira mıydı eski nickin canım yanlış mı biliyorum İstanbul 23 yaşım Genişletmek için tıkla... çaktirma o kim ben tanımıyorum öyle birini MaşaAllah yaşında küçükmüş erken yaşta mı evlendin :)
Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Kendi farkında değil ama idolu oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü Et Yemekleri 8 Nisan 2017 56.967 300.016 698 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.688 Nevreste .!.: İyi değilim hastayım yatıyorum:) Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun abla bende o durumdayım sanki boğazını bişey çiziyor gibi yedikce E Evvab hastalık bahanesine belki zayiflarim biraz
Nevreste .!.: İyi değilim hastayım yatıyorum:) Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun abla bende o durumdayım sanki boğazını bişey çiziyor gibi yedikce E Evvab hastalık bahanesine belki zayiflarim biraz
gurtmingotam 🥇 Pro Üye Yemek Yarışması 28 Mayıs 2015 7.519 27.772 548 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.689 _Piraye_ .!.: çaktirma o kim ben tanımıyorum öyle birini MaşaAllah yaşında küçükmüş erken yaşta mı evlendin :) Genişletmek için tıkla... Evet biraz öyle oldu kısmet böyleymiş canım hmm bi tane daha Piraye vardı diye hatırlıyorum da ondan karıştırmayayım diye dedim
_Piraye_ .!.: çaktirma o kim ben tanımıyorum öyle birini MaşaAllah yaşında küçükmüş erken yaşta mı evlendin :) Genişletmek için tıkla... Evet biraz öyle oldu kısmet böyleymiş canım hmm bi tane daha Piraye vardı diye hatırlıyorum da ondan karıştırmayayım diye dedim
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.690 _Piraye_ .!.: -VUSLAT- nasılsın :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyiyim Tanışıyormuyduk Uzun süre giremedim foruma, unutkanlık da var çıkaramadım
_Piraye_ .!.: -VUSLAT- nasılsın :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, iyiyim Tanışıyormuyduk Uzun süre giremedim foruma, unutkanlık da var çıkaramadım
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.691 Nevreste .!.: Biraz daha iyiyim canım sağol Genişletmek için tıkla... Nevoşum ne oldu hasta mısın Geçmiş olsun canım
Nevreste .!.: Biraz daha iyiyim canım sağol Genişletmek için tıkla... Nevoşum ne oldu hasta mısın Geçmiş olsun canım
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.692 gurtmingotam .!.: Evet biraz öyle oldu kısmet böyleymiş canım hmm bi tane daha Piraye vardı diye hatırlıyorum da ondan karıştırmayayım diye dedim Genişletmek için tıkla... Yok ben yeni aldım nicki canım nick zarif belki bende nicke uyum sağlamak için hızlı kilo verip kuğu gibi zarif olabilirim inşaAllah yani :) -VUSLAT- .!.: Teşekkür ederim, iyiyim Tanışıyormuyduk Uzun süre giremedim foruma, unutkanlık da var çıkaramadım Genişletmek için tıkla... Yok tanışmıyoruz ama neden tanışmayalım ki
gurtmingotam .!.: Evet biraz öyle oldu kısmet böyleymiş canım hmm bi tane daha Piraye vardı diye hatırlıyorum da ondan karıştırmayayım diye dedim Genişletmek için tıkla... Yok ben yeni aldım nicki canım nick zarif belki bende nicke uyum sağlamak için hızlı kilo verip kuğu gibi zarif olabilirim inşaAllah yani :) -VUSLAT- .!.: Teşekkür ederim, iyiyim Tanışıyormuyduk Uzun süre giremedim foruma, unutkanlık da var çıkaramadım Genişletmek için tıkla... Yok tanışmıyoruz ama neden tanışmayalım ki
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.693 minik meleklerim .!.: Geçmiş olsun abla bende o durumdayım sanki boğazını bişey çiziyor gibi yedikce E Evvab hastalık bahanesine belki zayiflarim biraz Genişletmek için tıkla... Sana da geçmiş olsun kuzum
minik meleklerim .!.: Geçmiş olsun abla bende o durumdayım sanki boğazını bişey çiziyor gibi yedikce E Evvab hastalık bahanesine belki zayiflarim biraz Genişletmek için tıkla... Sana da geçmiş olsun kuzum
-VUSLAT- Nirvana Kayıtlı Üye 1 Kasım 2011 19.185 32.033 798 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.694 _Piraye_ .!.: Yok ben yeni aldım nicki canım nick zarif belki bende nicke uyum sağlamak için hızlı kilo verip kuğu gibi zarif olabilirim inşaAllah yani :) Yok tanışmıyoruz ama neden tanışmayalım ki Genişletmek için tıkla... Artık tanışıyoruz o zaman
_Piraye_ .!.: Yok ben yeni aldım nicki canım nick zarif belki bende nicke uyum sağlamak için hızlı kilo verip kuğu gibi zarif olabilirim inşaAllah yani :) Yok tanışmıyoruz ama neden tanışmayalım ki Genişletmek için tıkla... Artık tanışıyoruz o zaman
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.695 -VUSLAT- .!.: Artık tanışıyoruz o zaman Genişletmek için tıkla...
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.696 @Hazal canımın cireğiiiii
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.697 deynepnaz .!.: Benimki çalınsa korkardım nickine karşı söylemek gibi olmasın da Neden çalıyorlar kii Doğum tarihini koy şifre ,akıllara gelmez Genişletmek için tıkla... Ben anlamadim hic bisey iste. Tamam dogum gunumu yapayim ahahah hic bulamazlar
deynepnaz .!.: Benimki çalınsa korkardım nickine karşı söylemek gibi olmasın da Neden çalıyorlar kii Doğum tarihini koy şifre ,akıllara gelmez Genişletmek için tıkla... Ben anlamadim hic bisey iste. Tamam dogum gunumu yapayim ahahah hic bulamazlar
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.698 _Piraye_ .!.: Nickine söylemek ne ya Genişletmek için tıkla... Espiri yapti anacigim, gulelim de bosa gitmesin
_Piraye_ .!.: Nickine söylemek ne ya Genişletmek için tıkla... Espiri yapti anacigim, gulelim de bosa gitmesin
Smile Forever Popüler Üye Kayıtlı Üye 27 Mayıs 2016 6.615 19.687 198 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.699 gurtmingotam .!.: Leylmira mıydı eski nickin canım yanlış mı biliyorum İstanbul 23 yaşım Genişletmek için tıkla... Leylim leyy o
gurtmingotam .!.: Leylmira mıydı eski nickin canım yanlış mı biliyorum İstanbul 23 yaşım Genişletmek için tıkla... Leylim leyy o
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.992 468 21 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #4.700 Smile Forever .!.: Espiri yapti anacigim, gulelim de bosa gitmesin Genişletmek için tıkla... 2. Okuyuşumda anlamıştım aslında Bide ben yapiimmi
Smile Forever .!.: Espiri yapti anacigim, gulelim de bosa gitmesin Genişletmek için tıkla... 2. Okuyuşumda anlamıştım aslında Bide ben yapiimmi