How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Burası bile insanın bir hayli zamanını alıyor zaten haklısınız Siz Aslında en güzeli sosyal medya kullanmamak
Kesinlikle doğru bağımlılık yapıyor sonra kk da da bi tek yemek bölümündeyim arada bdv ye bakıyorum bol bol şükür edip usulca telefonu bırakıyorum :16:

Kesinlikle doğru bağımlılık yapıyor sonra kk da da bi tek yemek bölümündeyim arada bdv ye bakıyorum bol bol şükür edip usulca telefonu bırakıyorum :KK16:
Şükür varsa nimet çoğalıyor Aslım :KK200: Kaç yaşındasın sen, nerelisin :)

Leylmira mıydı eski nickin canım yanlış mı biliyorum İstanbul 23 yaşım :KK16:
:sus: çaktirma o kim ben tanımıyorum öyle birini :63:
MaşaAllah yaşında küçükmüş erken yaşta mı evlendin :)

:sus: çaktirma o kim ben tanımıyorum öyle birini :63:
MaşaAllah yaşında küçükmüş erken yaşta mı evlendin :)
Evet biraz öyle oldu :22: kısmet böyleymiş canım hmm bi tane daha Piraye vardı diye hatırlıyorum da ondan karıştırmayayım diye dedim :16:

Evet biraz öyle oldu :KK22: kısmet böyleymiş canım hmm bi tane daha Piraye vardı diye hatırlıyorum da ondan karıştırmayayım diye dedim :KK16:
Yok ben yeni aldım nicki canım nick zarif belki bende nicke uyum sağlamak için hızlı kilo verip kuğu gibi zarif olabilirim :53: inşaAllah yani :)
Teşekkür ederim, iyiyim:KK200: Tanışıyormuyduk:KK22: Uzun süre giremedim foruma, unutkanlık da var çıkaramadım:olamaz:
Yok tanışmıyoruz ama neden tanışmayalım ki :super:

Yok ben yeni aldım nicki canım nick zarif belki bende nicke uyum sağlamak için hızlı kilo verip kuğu gibi zarif olabilirim :KK53: inşaAllah yani :)

Yok tanışmıyoruz ama neden tanışmayalım ki :super:
Artık tanışıyoruz o zaman:KK74:

Benimki çalınsa korkardım nickine karşı söylemek gibi olmasın da:sus:
Neden çalıyorlar kii:sus:
Doğum tarihini koy şifre ,akıllara gelmez:KK53:
Ben anlamadim hic bisey iste. Tamam dogum gunumu yapayim ahahah hic bulamazlar:KK53:

Back