How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Dün biraz hafiyelik yaptım seni aradım sosyal medyada birde Smile Forever Smile Forever tatlısını :KK70:
Hahah, sosyal medya kullanmiyorum vardi hesabim kapattilar mi caldilar mi anlamadim. Sinir oldum bende yenisini acmadim:63: sadece burda takiliyorum yani:KK53:

Hahah, sosyal medya kullanmiyorum vardi hesabim kapattilar mi caldilar mi anlamadim. Sinir oldum bende yenisini acmadim:63: sadece burda takiliyorum yani:KK53:
Sahip çıkamadınmı bir hesabına :D

Hazır yufka değil de el açması olsa olma mı :KK70: ben hazır yufka sevmem ki :KK43:(
Hazır yufka deyip geçmeyin ,klasik hazır yufkayla yapılan tarifleri ben de sevmiyorum ,tariflerimize bir göz gezdirin çok güzeller:KK45:

Gitti gittti gitti gittti instam gitti:mad:
Belki acarim yine bu sefer cok zor sifre koycam.:KK70:
Benimki çalınsa korkardım nickine karşı söylemek gibi olmasın da:sus:
Neden çalıyorlar kii:sus:
Doğum tarihini koy şifre ,akıllara gelmez:KK53:

Dün biraz hafiyelik yaptım seni aradım sosyal medyada birde Smile Forever Smile Forever tatlısını :KK70:
Benim de yok sosyal medya hesabım çocuktan fırsat mı kalıyor zaten kalan zamanı mı da ya temizlik ya yemek yada başka bi iş çıkıyor illa

Benim de yok sosyal medya hesabım çocuktan fırsat mı kalıyor zaten kalan zamanı mı da ya temizlik ya yemek yada başka bi iş çıkıyor illa
Burası bile insanın bir hayli zamanını alıyor zaten haklısınız Siz Aslında en güzeli sosyal medya kullanmamak

Back