How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun abla çok salgınlar var etrafta herkes hasta inşallah çabuk atlatırsın biz ailecek propolis kullanıyoruz bağışıklığımız güçlensin diye bu ay hastalanmadık bakalım inşallah olmayız her ay illa hastalanırdık
Sağol canım benim:KK200:Benim bazı sağlık sorunlarından bünyem çok zayıf canım:)Koca kış geçti ben dün ilk defa dışarda saatlerde ürüdüm ve gezdim .Sabah kalktım çok fenayım:)Çabukta iyileşemiyorum:)
Yoksa çok şükür bu yıl çocuklar pek hasta olmadı:dua:
Maşaallah size:nazar::anne:

Sağol canım benim:KK200:Benim bazı sağlık sorunlarından bünyem çok zayıf canım:)Koca kış geçti ben dün ilk defa dışarda saatlerde ürüdüm ve gezdim .Sabah kalktım çok fenayım:)Çabukta iyileşemiyorum:)
Gecmis olsun nevos.. zencefil zerdecal bal macun yapip ye diyolar.. sirke limonda suya karistirip ic

Biliyorum abla bahsetmiştin güneş aldatıyor yine de gölgeler soğuk inşallah çabucak iyileşirsin :15:

Gecmis olsun nevos.. zencefil zerdecal bal macun yapip ye diyolar.. sirke limonda suya karistirip ic
Bunların hepsini karıştırıp içiyorum canım:)Sıcak su ile iyi oluyor.Teşekkür ederim:)

Geçmiş olsun canim

Aslıcığım Tunoş nasıl çiş durumları faalan :)
İyi çok şükür tuvalete alıştırma evresine geçemedik canım Mart Nisan gibi tamamen çıkaracağız hayatımızdan bezi inşallah bahar aylarında wc ye oturmak istemiyor soğuk diye biraz daha ışınsın havalar onu bekliyoruz oda sıkıldı bezden

İyi çok şükür tuvalete alıştırma evresine geçemedik canım Mart Nisan gibi tamamen çıkaracağız hayatımızdan bezi inşallah bahar aylarında wc ye oturmak istemiyor soğuk diye biraz daha ışınsın havalar onu bekliyoruz oda sıkıldı bezden
En ideali bahar ayları canım iyi düşünmüşsün inşaAllah kolayca öğrenir evlat :dua:

Hazır yufka değil de el açması olsa olma mı :KK70: ben hazır yufka sevmem ki :KK43:(
Siz yapın ama yemeyin madem :) konu komşuya dağıtın :)
El açması kategoriside açılır ileride belki takipte kalın :)

Back