En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Dün biraz hafiyelik yaptım seni aradım sosyal medyada birde Smile Forever tatlısını
Hahah, sosyal medya kullanmiyorum vardi hesabim kapattilar mi caldilar mi anlamadim. Sinir oldum bende yenisini acmadim sadece burda takiliyorum yani

Hahah, sosyal medya kullanmiyorum vardi hesabim kapattilar mi caldilar mi anlamadim. Sinir oldum bende yenisini acmadim sadece burda takiliyorum yani
Sahip çıkamadınmı bir hesabına

Hazır yufka değil de el açması olsa olma mı ben hazır yufka sevmem ki (
Hazır yufka deyip geçmeyin ,klasik hazır yufkayla yapılan tarifleri ben de sevmiyorum ,tariflerimize bir göz gezdirin çok güzeller

Gitti gittti gitti gittti instam gitti
Belki acarim yine bu sefer cok zor sifre koycam.
Benimki çalınsa korkardım nickine karşı söylemek gibi olmasın da
Neden çalıyorlar kii
Doğum tarihini koy şifre ,akıllara gelmez

Dün biraz hafiyelik yaptım seni aradım sosyal medyada birde Smile Forever tatlısını
Benim de yok sosyal medya hesabım çocuktan fırsat mı kalıyor zaten kalan zamanı mı da ya temizlik ya yemek yada başka bi iş çıkıyor illa

Benim de yok sosyal medya hesabım çocuktan fırsat mı kalıyor zaten kalan zamanı mı da ya temizlik ya yemek yada başka bi iş çıkıyor illa
Burası bile insanın bir hayli zamanını alıyor zaten haklısınız Siz Aslında en güzeli sosyal medya kullanmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…