En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Madalyan olmasa da biz senin sunumlarını çok beğeniyoruz kiiİnşalah günün birinde olacak Ben senin çiğköfteden bayağı ümitliydim aslında
Aynen bende kendisine ve azmine hayranım.Yaşı küçük ama cidden çok becerikli ve şeker gibi:)

Kalıp darmış sanırım ondan ten rengi diye direttim bir kere giydim bir dahada giymedim 38e daraltcam onu gerçi ben 38 alt bedeni hiç hatırlamıyorum basen var bende
Bende bir ara bir beden küçük alıp ona girene kadar dikkat ediyordum yemeye o taktik de iyi aslında :))

Kalıp darmış sanırım ondan ten rengi diye direttim bir kere giydim bir dahada giymedim 38e daraltcam onu gerçi ben 38 alt bedeni hiç hatırlamıyorum basen var bende
Bende kilo alırsam basen oluyor:)

Patates kizart,krep yap bal, recel vs varsa cikar.
Sabah hemen market yakinsa apar topar eksiklerini al oldu da bitti masallah

Madalyan olmasa da biz senin sunumlarını çok beğeniyoruz kiiİnşalah günün birinde olacak Ben senin çiğköfteden bayağı ümitliydim aslında
Çok sevindim bende sizlere sunum yapmayı çok seviyorum olsun napalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. da çok güzel yapmıştı tam bir mercimek köftesi çay saatlerinin vazgeçilmezi ilkte onu istemiştim ben kapılmış yasminsay üçüncüyü de kazansın güçlü rakipleri eleyelim

Nick hergün değişiyor
Ben çok seviyorum değişmeyi değiştirmeyi salonumu 3 günde bir değiştiririm mesela çabuk sıkılıyorum birde ruh halime göre biryerde güzel bir nick görsem aaa bide bundan yapayım diyorum

Ben çok seviyorum değişmeyi değiştirmeyi salonumu 3 günde bir değiştiririm mesela çabuk sıkılıyorum birde ruh halime göre biryerde güzel bir nick görsem aaa bide bundan yapayım diyorum
Bende değişimi seviyorum ama nickimi değiştirmem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…