Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok sevindim bende sizlere sunum yapmayı çok seviyorum olsun napalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık yasminsay
da çok güzel yapmıştı tam bir mercimek köftesi çay saatlerinin vazgeçilmezi ilkte onu istemiştim ben kapılmış yasminsay üçüncüyü de kazansın güçlü rakipleri eleyelim
Böreklere katılmayacağım
Ispanaklı peynirli birşeyler yapacaktım, ıspanak olmuş 7 ₺. Peyniri söylemiyorum bile
Birde ıspanağın yıkanması var, vaktim yok
Böreklere katılmayacağım
Ispanaklı peynirli birşeyler yapacaktım, ıspanak olmuş 7 ₺. Peyniri söylemiyorum bile
Aynen ya bende değiştirmem ,değiştirenlerin çoğunu bilmiyorum kim diye ,sanki yabancı biri gibi geliyor ,yüzümüz gözükse neyse ,nickden tanıyoruz ,bir de değişince anlamıyoruz kim olduğunu,araştırınca artık buluyorum
Aynen ya bende değiştirmem ,değiştirenlerin çoğunu bilmiyorum kim diye ,sanki yabancı biri gibi geliyor ,yüzümüz gözükse neyse ,nickden tanıyoruz ,bir de değişince anlamıyoruz kim olduğunu,araştırınca artık buluyorum
Böreklere katılmayacağım
Böreklere katılmayacağım
Bari 2 gün önce deseydin ,ıspanaklı yapan var mı diye sordum Nevoşa var dediydi,aynı olmasın dedim sözdeben yıkardım ,dedim Nevoşa ,ıspanağın yıkanması var uğraştırıcı vazgeçsin dedim