• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Çok sevindim bende sizlere sunum yapmayı çok seviyorum :KK36: olsun napalım önümüzdeki maçlara bakacağız artık yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. da çok güzel yapmıştı tam bir mercimek köftesi çay saatlerinin vazgeçilmezi ilkte onu istemiştim ben kapılmış :KK22: yasminsay üçüncüyü de kazansın güçlü rakipleri eleyelim :KK70:
Böreklere katılmayacağım :KK53:
Ispanaklı peynirli birşeyler yapacaktım, ıspanak olmuş 7 ₺. Peyniri söylemiyorum bile :KK70:
Birde ıspanağın yıkanması var, vaktim yok :KK70:

Ispanaklı peynirli birşeyler yapacaktım, ıspanak olmuş 7 ₺. Peyniri söylemiyorum bile :KK70:
Pattisli börek yapabilirsin:KK45:

Bende değişimi seviyorum ama nickimi değiştirmem:)
Aynen ya bende değiştirmem ,değiştirenlerin çoğunu bilmiyorum kim diye ,sanki yabancı biri gibi geliyor ,yüzümüz gözükse neyse ,nickden tanıyoruz ,bir de değişince anlamıyoruz kim olduğunu,araştırınca artık buluyorum:olamaz:

Aynen ya bende değiştirmem ,değiştirenlerin çoğunu bilmiyorum kim diye ,sanki yabancı biri gibi geliyor ,yüzümüz gözükse neyse ,nickden tanıyoruz ,bir de değişince anlamıyoruz kim olduğunu,araştırınca artık buluyorum:olamaz:
Ben profilden bakıyorum :)Cidden başka biriymiş gibi geliyor:)Ben avatarı bile yıllardır değiştirmiyorum:)

Çalışıyorsun bir yandan zor canım sen sade yapsanda eminim çok güzel olur :36:

Bari 2 gün önce deseydin ,ıspanaklı yapan var mı diye sordum Nevoşa var dediydi,aynı olmasın dedim sözde:skandal:ben yıkardım ,dedim Nevoşa ,ıspanağın yıkanması var uğraştırıcı vazgeçsin dedim :skandal:

Back