• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Cidden çok beğendim:KK60:Yufkan çok güzel incecikmiş:)Hatta bize hazır yufka deyip gerçek su böreği yaptın zannettim:rolleyes:
Hahaha bi ara aklimdan gecmedi desem yalan olur: ) dedim nevos niye ugrastiriyosa bizi bu zor islerle:)) bu su boregi acsaydik daha iyiydi dedim: )

Söz konusu bensem olabilir ablacım :KK70:kesin içine birşey katmayı unutmuşumdur, tarifle yapmıyordum çünkü, uydur kaydır göz kararı yapmıştım, ilki gerçekten güzel oldu tam yalancı su böreği gibiydi, altı üstü güzel kızardı tavada, tadı tuzu yağ oranı yerindeydi, bu sefer neyi eksik yaptıysam artık görüntü güzeldi ama sadece seyretmelik oldu :)))) ay birde eşim kedilere götürürken mune sen bunun içine ne koydun gülle gibi dedi :KK70:
O zaman abla bir şey eksik olmuş:)Kuru olduğuna göre süt,yumurta veya yağında eksiklik olmuş:)
Bende genelde göz kararı yapıyorum.Bazen muhteşem oluyor.Kızlar diyor ki anne tam ölçü ver yazalım sonra aynısı olsun:70:Yazıyorlar ama ben yine kafama göre:70:

Back