• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ne olduğunu anlatırsan, rahatlatabiliriz seni belki:KK60:

Tekrar kan testi yaptırdında, değerin katlanışında sıkıntı mı var:KK64:
Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne :(
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı :(
Dış gebelikten korkuyorum :(
Eşimde burda değil :(

Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne :KK43:
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı :KK43:
Dış gebelikten korkuyorum :KK43:
Eşimde burda değil :KK43:
Dış gebelik idrar testinden anlaşılmaz ki, en fazla kimyasal gebelik olmuştur.
Dış gebelikte koyuluk devam eder. Korkacak birşey yok kuzucum.

Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne :KK43:
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı :KK43:
Dış gebelikten korkuyorum :KK43:
Eşimde burda değil :KK43:

Daha regl günüm bugun .
Doktora gitsem şuan bişey diyemezmiş regl geçmediği için zaten eşimde burda değil . Gittiğim dıktor bana baya uzak :KK43:
Kendini yıpratma canım idrar testine güven olmaz:(
Hakkında hayırlısı canım .

Dış gebelik idrar testinden anlaşılmaz ki, en fazla kimyasal gebelik olmuştur.
Dış gebelikte koyuluk devam eder. Korkacak birşey yok kuzucum.
Hem idrar testi için erken değil mi daha bugün adet günüymüşo_O

Bu bata 5 varken beri idrar testlerim . 15 inde iki tane var biri sabah biri akşam saatler var zaten :(

Eklentiler

• 4A99F18F-A861-4613-92E9-6225292AA6B9.png
    4A99F18F-A861-4613-92E9-6225292AA6B9.png
    277,1 KB · Görüntüleme: 35
İdrar testi için erken ama testin hangi hcg değerinden başladığı önemli.
Ve sabah aç karına, ilk idrarla yapılması lazım.
Bu yüzden en mantıklısı, kanda baktırmak.:110:

İdrar testi için erken ama testin hangi hcg değerinden başladığı önemli.
Ve sabah aç karına, ilk idrarla yapılması lazım.
Bu yüzden en mantıklısı, kanda baktırmak.:110:
Oğlumda 5-6 gün geçmişti ve silik çizgiydi yani koyulaşması için en az 1 hafta geçmesi gerekir diye biliyorum.

Ben üstteki 4 tanesinde 2. çizgiyi görüyorumo_O
Ben üstteki 4 tanesinde 2. çizgiyi görüyorumo_O
Programdan dolayı onlar gözükmüyor.
Tek tek çekimler belli oluyodu . Zaten onlar normaldi . Gün gün belirginleşmesi lazımdı :( silikleşince bide tekrar koyulaşınca korku sardı dış gebelikle ilgili :( ..
eşim gelsin hemen gitcem doktora ne kadar erken teşhis edilirse okdr iyi ılur heralde

Bu bata 5 varken beri idrar testlerim . 15 inde iki tane var biri sabah biri akşam saatler var zaten :KK43:
Bu testler güvenilir olanlar değil canım, kanda bakılana kadar hiçbir önemi yok.

Fakat dış gebelikle alakası olmayan bir durum olduğunu, tekrar tekrar yineliyorum.

Ancak ve ancak kanda 2 kattan fazla artış ve vajinal usg ile anlaşılabilir. Kanda fazla artış olsa, kopkoyu çift çizgi olurdu.❤️

Oğlumda 5-6 gün geçmişti ve silik çizgiydi yani koyulaşması için en az 1 hafta geçmesi gerekir diye biliyorum.
Ben bide bu ay ovulasyonla takip ettin ya yumurtanın ne zaman çatladığını bile biliyorum ..
Diğer gebeliğimde mesela yine silikti ama gün geçtikçe koyulaşmıştı :(

Programdan dolayı onlar gözükmüyor.
Tek tek çekimler belli oluyodu . Zaten onlar normaldi . Gün gün belirginleşmesi lazımdı :KK43: silikleşince bide tekrar koyulaşınca korku sardı dış gebelikle ilgili :KK43: ..
eşim gelsin hemen gitcem doktora ne kadar erken teşhis edilirse okdr iyi ılur heralde
Bence boşa üzülüyorsun:(

Back