• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Ne olduğunu anlatırsan, rahatlatabiliriz seni belki:KK60:

Tekrar kan testi yaptırdında, değerin katlanışında sıkıntı mı var:KK64:
Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne :(
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı :(
Dış gebelikten korkuyorum :(
Eşimde burda değil :(

Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne :KK43:
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı :KK43:
Dış gebelikten korkuyorum :KK43:
Eşimde burda değil :KK43:
Dış gebelik idrar testinden anlaşılmaz ki, en fazla kimyasal gebelik olmuştur.
Dış gebelikte koyuluk devam eder. Korkacak birşey yok kuzucum.

Kan vermeyın dediler o gün çok zor aldılar 3 kere patlattılar yıne :KK43:
Şuan idrar testi yapıyorum . Silikleşiyo gittikçe . Sabah yaptım çok silik çıktı . Akşam eve gelince tekrar yapım dedim . O sabahınden koyu çıktı ama şuan da testlerin çok koyu olması lazımdı :KK43:
Dış gebelikten korkuyorum :KK43:
Eşimde burda değil :KK43:

Daha regl günüm bugun .
Doktora gitsem şuan bişey diyemezmiş regl geçmediği için zaten eşimde burda değil . Gittiğim dıktor bana baya uzak :KK43:
Kendini yıpratma canım idrar testine güven olmaz:(
Hakkında hayırlısı canım .

Hem idrar testi için erken değil mi daha bugün adet günüymüşo_O
Bu bata 5 varken beri idrar testlerim . 15 inde iki tane var biri sabah biri akşam saatler var zaten :(

Eklentiler

• 4A99F18F-A861-4613-92E9-6225292AA6B9.webp
    4A99F18F-A861-4613-92E9-6225292AA6B9.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 36
İdrar testi için erken ama testin hangi hcg değerinden başladığı önemli.
Ve sabah aç karına, ilk idrarla yapılması lazım.
Bu yüzden en mantıklısı, kanda baktırmak.:110:
Oğlumda 5-6 gün geçmişti ve silik çizgiydi yani koyulaşması için en az 1 hafta geçmesi gerekir diye biliyorum.

Ben üstteki 4 tanesinde 2. çizgiyi görüyorumo_O
Ben üstteki 4 tanesinde 2. çizgiyi görüyorumo_O
Programdan dolayı onlar gözükmüyor.
Tek tek çekimler belli oluyodu . Zaten onlar normaldi . Gün gün belirginleşmesi lazımdı :( silikleşince bide tekrar koyulaşınca korku sardı dış gebelikle ilgili :( ..
eşim gelsin hemen gitcem doktora ne kadar erken teşhis edilirse okdr iyi ılur heralde

Bu bata 5 varken beri idrar testlerim . 15 inde iki tane var biri sabah biri akşam saatler var zaten :KK43:
Bu testler güvenilir olanlar değil canım, kanda bakılana kadar hiçbir önemi yok.

Fakat dış gebelikle alakası olmayan bir durum olduğunu, tekrar tekrar yineliyorum.

Ancak ve ancak kanda 2 kattan fazla artış ve vajinal usg ile anlaşılabilir. Kanda fazla artış olsa, kopkoyu çift çizgi olurdu.❤️

Oğlumda 5-6 gün geçmişti ve silik çizgiydi yani koyulaşması için en az 1 hafta geçmesi gerekir diye biliyorum.
Ben bide bu ay ovulasyonla takip ettin ya yumurtanın ne zaman çatladığını bile biliyorum ..
Diğer gebeliğimde mesela yine silikti ama gün geçtikçe koyulaşmıştı :(

Programdan dolayı onlar gözükmüyor.
Tek tek çekimler belli oluyodu . Zaten onlar normaldi . Gün gün belirginleşmesi lazımdı :KK43: silikleşince bide tekrar koyulaşınca korku sardı dış gebelikle ilgili :KK43: ..
eşim gelsin hemen gitcem doktora ne kadar erken teşhis edilirse okdr iyi ılur heralde
Bence boşa üzülüyorsun:(

Back
X