• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Bizde 3lu team olalım yanımıza bir börekşör lazım :KK70:
Kimi alsak böreğe üçüncü(okeye dördüncü gibi oldu:KK53:)
Bizim gibi tembel,bol bahane üreten biri olmalı(volta atma smileyi)
Hah buldum :KK58:
can09e can09e seni seçtim pikaçu:KK45:bize börek yapsana :KK30:

3 tembel kaç günde yaparız kim bilir :KK8:

:D :D aha kendimi de etiketlemek istemiyorum ama çoook üşeniyorum kızz :KK30:

3 tembel kaç günde yaparız kim bilir :KK8:
İyi ki hazır yufka bi de el açması olsaydı durumumuz hep vahimdi:skandal:
Hep bir daha ki kategori ilk günler yapacağım diyorum üşenen üşene son günlere kalıyor :skandal:

İyi ki hazır yufka bi de el açması olsaydı durumumuz hep vahimdi:skandal:
Hep bir daha ki kategori ilk günler yapacağım diyorum üşenen üşene son günlere kalıyor :skandal:
Bugün el açma börek var kaynaja dayım :(

Bugün el açma börek var kaynaja dayım :KK43:
Olsun işte yersin :KK53:Yoksa sana laf mı çarpıtıyor ,ben açabiliyorum sen açmıyorsun diye:skandal:Yoksa eşin anam olmasa el açması börek yiyemeyeceğiz mi diyor :skandal:Yoksa bizim zamanımızda şu kadar börek açardım kaynanama mı diyor :skandal:Yoksa telefona girdin diye imalı imalı mı bakıyor?:skandal:Ona neymiş:63:

Olsun işte yersin :KK53:Yoksa sana laf mı çarpıtıyor ,ben açabiliyorum sen açmıyorsun diye:skandal:Yoksa eşin anam olmasa el açması börek yiyemeyeceğiz mi diyor :skandal:Yoksa bizim zamanımızda şu kadar börek açardım kaynanama mı diyor :skandal:Yoksa telefona girdin diye imalı imalı mı bakıyor?:skandal:Ona neymiş:63:
Şuan sözde çocuk uyutuyorum çıkmadım odadan :D eve girer girmez çocuğu aldım geçtim ama gelneden önce biliyordum börek yaptım demiş esime elde açtım demiş

Eşim annesinin böreğini daha çok beğenir onun el lezzeti var hakikaten börek sarma hariç hiç bişey i güzel yapmaz ama :D

Eşimin onun böreğini beğendiği dogrudur :))

Karışamaz bana arrik ağzının payını verdim ona bana nasılsın bile diye soramiyor çünkü her an tersleye bilirim düşüncesi var

Bazı sorunlar oldu da sağa sola beni bisatacagini söylemiş

Ben salağım ya oğlu değil o beni aldı ya hasbam ://

Daha neler var içimde de Ahh keşke bir dokunsa da kussam içimdejileri

Ağlanacak halime gguliyorum şuan :D

İyiyim canım şükür ev çocuk ders uğraşıyorum öyle :) sen nasılsın :KK19:
Okula giden kaç yaşındaki bende kaynana ya geldim yarın İzmir e yolculuk var ins takılıyorum öyle ;)

Şuan sözde çocuk uyutuyorum çıkmadım odadan :KK70: eve girer girmez çocuğu aldım geçtim ama gelneden önce biliyordum börek yaptım demiş esime elde açtım demiş

Eşim annesinin böreğini daha çok beğenir onun el lezzeti var hakikaten börek sarma hariç hiç bişey i güzel yapmaz ama :KK70:

Eşimin onun böreğini beğendiği dogrudur :))

Karışamaz bana arrik ağzının payını verdim ona bana nasılsın bile diye soramiyor çünkü her an tersleye bilirim düşüncesi var

Bazı sorunlar oldu da sağa sola beni bisatacagini söylemiş

Ben salağım ya oğlu değil o beni aldı ya hasbam ://

Daha neler var içimde de Ahh keşke bir dokunsa da kussam içimdejileri

Ağlanacak halime gguliyorum şuan :KK70:
Aman sus ,konuşacaksan da eşinin yanında konuşma sen kötü olursun.:skandal:Cadı gelin imajı olur :skandal::skandal:

Aman sus ,konuşacaksan da eşinin yanında konuşma sen kötü olursun.:skandal:Cadı gelin imajı olur :skandal::skandal:
Yok eşimden destekliyim olur da laf ederse şöyle içindekileri dedi :D

Back