• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
H E H E bende oglumda idrar testi yapmıştım çizgi varla yok arasiydi adete yakın günlerde yapmıştım 1 hafta sonra Dr ultrasonda baktı yok dedi sonra kan tahlilinde çıktı hamile olduğum
Şuan o yüzden hemen gitmiyorum bende . Çünkü kendi doktorum zaten kan almıyo ultrasonlada bişey belli olmucak zaten .

Belki şu idrar testini yaptırım ben hastanede eşim bi gelsin

Sağol canım dua et nolur hakkımda hayırlısı neyse o olsun :KK43:
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım. ❤️

Bu ara fazla siteye giremiyorum, şimdi gördüm yazdıklarını. Herşey yoluna girer inşallah ❤️

Insallah kuzum insallah. Dis gebeligin bu kaset testlerle anlasilmasi imkansiz birsey. Belki de bugun sabah ki testte sorun vardi ? Bu da olabilir cunku aksam ki gayet iyi durumda. Kalbini ferah tut canim
Valla sizle konuşmak iyi geldi ben dıl gebeliğim diye bütün gün kafayı yedim .
Hamile olup olmaman hiç öenmli değil buna üzülmem ..
ama dış gebelik ihtimali beni öldürdü

Pazar günü kan verdim canım 58 . Ama hastanede dedilerki bir daha senden kan alınmayacak adını sisteme kaydettim dedi :KK43:
Damarlarım ince patlaıyor sürekli . Oda zararlıumıs sanırım :KK43:
Bakalım ben bir süre bekliyim ozaman ne kadar sakin bekliyebilirsem işte :/
Bence fazla bekleme hem psikolojik olarak yipranmaman icin diyorum. Cunku eger bir sikinti var ise erken tehsis daha iyi olur. Bu sekilde de kafanda soru isareti var kendine zarar yani. Surekli aklinda olucak cunku boylede. Eger iste verebilsen su damarlar patlamasa degerinin arttigini gorsen. Sinirsiz stressiz keyfini cikartirdin

Bence fazla bekleme hem psikolojik olarak yipranmaman icin diyorum. Cunku eger bir sikinti var ise erken tehsis daha iyi olur. Bu sekilde de kafanda soru isareti var kendine zarar yani. Surekli aklinda olucak cunku boylede. Eger iste verebilsen su damarlar patlamasa degerinin arttigini gorsen. Sinirsiz stressiz keyfini cikartirdin
Pazartesi ozaman giderim ben . Doktorum ne yapıyosa yapsın artık kan mı alıyoo idrar mı yapıyo . Vajinal ultrason mu neyse du ya da yarın ben şunu bir arayım durumu anlatayım ne dicek

Valla sizle konuşmak iyi geldi ben dıl gebeliğim diye bütün gün kafayı yedim .
Hamile olup olmaman hiç öenmli değil buna üzülmem ..
ama dış gebelik ihtimali beni öldürdü
Ay canim o ihtimali hakli olarak dusundun tabi ki ama. Sen su internette yazan her kotu tecrubeye bakma bosuna. Ya hu hic anlasilir mi kaset testten dis gebelik. Doktorlar kan tahlilleri ultrasonlar ne gune duruyor :(
Merak etme insallah bir sorun yasamazsin. Allah buyuktur canim.

Ay canim o ihtimali hakli olarak dusundun tabi ki ama. Sen su internette yazan her kotu tecrubeye bakma bosuna. Ya hu hic anlasilir mi kaset testten dis gebelik. Doktorlar kan tahlilleri ultrasonlar ne gune duruyor :KK43:
Merak etme insallah bir sorun yasamazsin. Allah buyuktur canim.
Sağolun valla Allah ne muradınız varsa versin :KK200:

Pazartesi ozaman giderim ben . Doktorum ne yapıyosa yapsın artık kan mı alıyoo idrar mı yapıyo . Vajinal ultrason mu neyse du ya da yarın ben şunu bir arayım durumu anlatayım ne dicek
Usg de bisi cikmaz henuz hcg yeterince yukselmemistir. Kandan bakmasi daha dogru olur, iki gunde bir iki kati olmasi lazim tabi ki.
Dur bakalim sabah da yaparsin testin var ise. Obur gunde yaparsin ama ilk idrar ve ayni saatte.
Gun icinde yaptiklarini hic baz alma. Illa az cok sivi tuketiliyor cunku.

Usg de bisi cikmaz henuz hcg yeterince yukselmemistir. Kandan bakmasi daha dogru olur, iki gunde bir iki kati olmasi lazim tabi ki.
Dur bakalim sabah da yaparsin testin var ise. Obur gunde yaparsin ama ilk idrar ve ayni saatte.
Gun icinde yaptiklarini hic baz alma. Illa az cok sivi tuketiliyor cunku.
Tamamdır . Ben takipte kalayım pazartesiye kadar . Bilgilendiririm sizleride

Börek yedim tavuk surmue fırına onu da yedim söylesem mi ki :KK70:
Tasarruflu kadınmış,fırını açmışken o da pişsin demiş:KK45:
Tatlı yapmamışsa söyle:KK53:
Ohhh yarasın gülüm ,kaynananın böreğini te ,tavığını ye ,bizim kaynanalar da bizden beklesin :63:
Boğasından geçmemiş kadınceğizin çağırmış,ziyafet çekmiş oğluna ,torunlarına (sen de bonus olarak faydalanmışsın :KK53:)boşver gülo dünya malı için kalp kırmaya değmez :KK69:

Galiba sanırsam herkesler uyudu ellam :KK53:
Nevoşun çocukları sabahçı olalı O da erken yatıyor :KK45:
Havalar da bayağı soğuk :KK45:
Bayağı da esiyor :KK45:
Daha daha iyiyim :KK45:
Neyse iyi geceler kendime :KK45:
Canım kendim :KK45:
Oyy ne tatlıyım :KK45:
Yerim beni:KK45:
Yeter şımarmayım :KK45:
Hadi ben de yatayım :KK45:

Galiba sanırsam herkesler uyudu ellam :KK53:
Nevoşun çocukları sabahçı olalı O da erken yatıyor :KK45:
Havalar da bayağı soğuk :KK45:
Bayağı da esiyor :KK45:
Daha daha iyiyim :KK45:
Neyse iyi geceler kendime :KK45:
Canım kendim :KK45:
Oyy ne tatlıyım :KK45:
Yerim beni:KK45:
Yeter şımarmayım :KK45:
Hadi ben de yatayım :KK45:
Yok canım en az 1de yatıyorum ve sabah 6'da kalkıyorum ve yatmıyorum :)Bu hafta yine yoğun bir hafta:)Cumartesini iple çekiyorum:)

Back