Sağolasın canım benimGecmis olsun yasminim, dikkat et krndine
Olsun yine bir şeyler yapmışsın:)Ben karışık sarma dolma yaptım,sütlaç yaptım:)Haha gercekten yaaa.. sabah bi menemen.. aksamda pilav vardi ne alakaysa yanina kasarli sucuk yaptim: )) hop bitti gitti.. cocuklarla disari ciktim, hepsiyke hem soguktu hemde yoruldum canim bisey istemiyo..
Hayırlısı olsun canım:)Peki o duurmda maaşlarda mı duruyor:)Bizimde işlerin azlığından dolayı, üretimi 14 gün durdurma konusu var. Müdürün anlatmasına göre, sömestr tatilinin 2. haftasına denk getirebilirlermiş, tabi yeni iş gelmezse
Yok canım, benim gibi işkurluların maaşını fabrika ödüyormuş. Kadrolu işçilerinde bir kısmı ücretli izinde oluyormuş, kadroya geçemeyen işçiler ücretsiz izinde oluyormuş.Hayırlııs olsun canım:)Peki o duurmda maaşlarda mı duruyor:)
Anladım canım o zaman sıkıntı yok:)Tatil yapmış olursun:)Yok canım, benim gibi işkurluların maaşını fabrika ödüyormuş. Kadrolu işçilerinde bir kısmı ücretli izinde oluyormuş, kadroya geçemeyen işçiler ücretsiz izinde oluyormuş.
Hic yapmadan olmuyo dogru, yarina Allah kerim. Sutlaccok severim hele firinda olursa:))Olsun yine bir şeyler yapmışsın:)Ben karışık sarma dolma yaptım,sütlaç yaptım:)
Amin insallahSagol canım benim, darısı sana ve tüm isteyenlere
Aynen canımAnladım canım o zaman sıkıntı yok:)Tatil yapmış olursun:)
Aynen canım yapmadan olmuyor:)Hic yapmadan olmuyo dogru, yarina Allah kerim. Sutlaccok severim hele firinda olursa:))
maşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallahSagol canım, abisi de muayene de yanımızdaydı. Doktor her yerini gösterdi, bide suratını bize döndü bi anda
Tatil gevşeklik sağlıyor:)Aynen canım
Oysa ki ancak alışmıştım
Tatil henüz kesinleşmediği için bende gevşemek yok canım. Kesinleşse, kesin rahat takılırdım.Tatil gevşeklik sağlıyor:)
Benim çocuklar bugün bile gevşediler :)Hala ayaktalar:)Ama böyle düzen çok bozuluyor:)
Ama işte hala 1 haftamız var ve bu yıl sınavları olduğu için dağılmamaları lazım:)Neyse 1-2 gün karışmayayımTatil henüz kesinleşmediği için bende gevşemek yok canım. Kesinleşse, kesin rahat takılırdım.
Çocuklara hak veriyorum
Merhaba canım öğlen yaptım gece yüklerim inşallahHayırlı akşamlar
Bu börekler nerede kaldıNe zaman yapacaksınız
@alimiyon
@-VUSLAT-
@evlaefe
@tuzsuz_ruh
Smile Forever
@deynepnaz
_Bayankus_
@melekeda
@ervanazlim
@BlancKahkul
@N e V a
@yenGEnC
tontriko
@EnisaE
@Makyajkolik13
Ellerine sağlık canım bekliyoruzMerhaba canım öğlen yaptım gece yüklerim inşallah
Sagol canımmaşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Ama işte hala 1 haftamız var ve bu yıl sınavları olduğu için dağılmamaları lazım:)Neyse 1-2 gün karışmayayım
Bir erkek çocuk daha mı yok ben almiyimSagol canım benim, darısı sana ve tüm isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?