Benim borek yapmaya henuz firsatim olmadi malesef. Hergun bir seyler istiyor cocuklar ama borek istemediler halaHayırlı akşamlar
Bu börekler nerede kaldıNe zaman yapacaksınız
alimiyon
-VUSLAT-
evlaefe
@tuzsuz_ruh
Smile Forever
deynepnaz
_Bayankus_
melekeda
ervanazlim
BlancKahkul
N e v a
yenGEnC
tontriko
EnisaE
Makyajkolik13
hafta sonuna doğru yapmayı planlıyorum.Hayırlı akşamlar
alimiyon
-VUSLAT-
evlaefe
@tuzsuz_ruh
Smile Forever
deynepnaz
_Bayankus_
melekeda
ervanazlim
BlancKahkul
N e v a
yenGEnC
tontriko
EnisaE
Makyajkolik13
Iyi aksamlar nevosss.. yogun bi gundu benimHayırlı akşamlar
alimiyon
-VUSLAT-
evlaefe
@tuzsuz_ruh
Smile Forever
deynepnaz
_Bayankus_
melekeda
ervanazlim
BlancKahkul
N e v a
yenGEnC
tontriko
EnisaE
Makyajkolik13
Tamam hatırlatma yapayım dedimBenim borek yapmaya henuz firsatim olmadi malesef. Hergun bir seyler istiyor cocuklar ama borek istemediler hala
Insallah bu hafta basi yada sonuna kesin yapicam
Aynen o yapamaz
Hayatta inanmamIyi aksamlar nevosss.. yogun bi gundu benim
Icin boregi birak dogru durust yemek bile yapmadim bugun : )
Şu anda totişimi dinlendiriyorum
Allah kolaylık versin.Şu anda totişimi dinlendiriyorum
Sabah beri anamda koşturdum. Akşam eve gelebildim, evde de koşturdum
Yeni devrildim diyebilirim
Sagol canım benim, darısı sana ve tüm isteyenlere
İş iyi gidiyor canım benim, fakat telefonla münasebetim oldukça kesildi. Geceleri müsait olurdum, artık uykusuz kalamadığımdan erkenden yastığımla buluşuyorum.Allah kolaylık versin.İşe başladın görüşemiyoruz Nasılsın nasıl gidiyor:)
Sagol canımHayırlı olsun canım
Selaaamm giremiyorum bu aralar kk ya hastane işler ile uğraşıyorum. İnşallah iyisinizdir bir kv konusu varmış kaçırdım sanırımyarın benim ki geliyor da terelelliyim hangi yüzle geliyor merak ediyorum
Sagol canım, inşallah :)Anaaammmm ponçik oğlanmıymışsağlıcakla kucağına canım benim
Sagol canım benim, darısı sana ve tüm isteyenlereHayırla, sağlıkla gelsin inşallah canım benim
Evet canım, sagolasın. Saglıklı olsunda, isim belli değilAyyy canim benim gozun aydin olsun cok sevindimm..demek oglana arkadas geliyor
Ismi belli mi?
Amin amin darisi basimiza insallahh
Sagol canım, abisi de muayene de yanımızdaydı. Doktor her yerini gösterdi, bide suratını bize döndü bi andaOy hayırlı olsun canım çok sevindim sağsalim kavuşmak nasip olsun inşallahsöyledin mi peki küçük abisine
Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin.Bir süre vücut buna alışacak sonra biraz daha rahatlarsın:)İş iyi gidiyor canım benim, fakat telefonla münasebetim oldukça kesildi. Geceleri müsait olurdum, artık uykusuz kalamadığımdan erkenden yastığımla buluşuyorum.
Dün bir kötüleştim, yine tonsilitin ceremesini çektim. Acilde yattım iş çıkışı
Ondan hiç yazamadım
Sen nasılsın canım benim
Çok geçmiş olsun canım, kendine dikkat etİş iyi gidiyor canım benim, fakat telefonla münasebetim oldukça kesildi. Geceleri müsait olurdum, artık uykusuz kalamadığımdan erkenden yastığımla buluşuyorum.
Ondan hiç yazamadım
Sen nasılsın canım benim
Amin canım benim, inşallahSagol canım
gelir gelir, benim ki geldi
Sagol canım, inşallah :)
Sagol canım benim, darısı sana ve tüm isteyenlere
Evet canım, sagolasın. Saglıklı olsunda, isim belli değil
Sagol canım, abisi de muayene de yanımızdaydı. Doktor her yerini gösterdi, bide suratını bize döndü bi anda
Sağolasın kuzumÇok geçmiş olsun canım, kendine dikkat et
Haha gercekten yaaa.. sabah bi menemen.. aksamda pilav vardi ne alakaysa yanina kasarli sucuk yaptim: )) hop bitti gitti.. cocuklarla disari ciktim, hepsiyke hem soguktu hemde yoruldum canim bisey istemiyo..Hayatta inanmam
Gecmis olsun yasminim, dikkat et krndineİş iyi gidiyor canım benim, fakat telefonla münasebetim oldukça kesildi. Geceleri müsait olurdum, artık uykusuz kalamadığımdan erkenden yastığımla buluşuyorum.
Ondan hiç yazamadım
Sen nasılsın canım benim
Bizimde işlerin azlığından dolayı, üretimi 14 gün durdurma konusu var. Müdürün anlatmasına göre, sömestr tatilinin 2. haftasına denk getirebilirlermiş, tabi yeni iş gelmezseÇok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin.Bir süre vücut buna alışacak sonra biraz daha rahatlarsın:)
Bende iyiyim çok şükürAynen devam ediyoruz.Bizim sonunda tatilimiz geliyor Uyuyacağım inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?