En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Benim borek yapmaya henuz firsatim olmadi malesef. Hergun bir seyler istiyor cocuklar ama borek istemediler hala
Insallah bu hafta basi yada sonuna kesin yapicam
Tamam hatırlatma yapayım dedim

Şu anda totişimi dinlendiriyorum

Sabah beri anamda koşturdum. Akşam eve gelebildim, evde de koşturdum

Yeni devrildim diyebilirim
Allah kolaylık versin.İşe başladın görüşemiyoruzNasılsın nasıl gidiyor:)

Allah kolaylık versin.İşe başladın görüşemiyoruzNasılsın nasıl gidiyor:)
İş iyi gidiyor canım benim, fakat telefonla münasebetim oldukça kesildi. Geceleri müsait olurdum, artık uykusuz kalamadığımdan erkenden yastığımla buluşuyorum.

Dün bir kötüleştim, yine tonsilitin ceremesini çektim. Acilde yattım iş çıkışı

Ondan hiç yazamadım

Sen nasılsın canım benim

Hayırlı olsun canım
Sagol canım
Selaaamm giremiyorum bu aralar kk ya hastane işler ile uğraşıyorum. İnşallah iyisinizdir bir kv konusu varmış kaçırdım sanırım yarın benim ki geliyor da terelelliyim hangi yüzle geliyor merak ediyorum
gelir gelir, benim ki geldi
Anaaammmm ponçik oğlanmıymış sağlıcakla kucağına canım benim
Sagol canım, inşallah :)
Hayırla, sağlıkla gelsin inşallah canım benim
Sagol canım benim, darısı sana ve tüm isteyenlere
Ayyy canim benim gozun aydin olsun cok sevindimm.. demek oglana arkadas geliyor
Ismi belli mi?
Amin amin darisi basimiza insallahh
Evet canım, sagolasın. Saglıklı olsunda, isim belli değil
Oy hayırlı olsun canım çok sevindim sağsalim kavuşmak nasip olsun inşallah söyledin mi peki küçük abisine
Sagol canım, abisi de muayene de yanımızdaydı. Doktor her yerini gösterdi, bide suratını bize döndü bi anda

Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin.Bir süre vücut buna alışacak sonra biraz daha rahatlarsın:)
Bende iyiyim çok şükürAynen devam ediyoruz.Bizim sonunda tatilimiz geliyorUyuyacağım inşaallah

Çok geçmiş olsun canım, kendine dikkat et

Amin canım benim, inşallah

Gecmis olsun yasminim, dikkat et krndine

Çok geçmiş olsun canım.Allah kolaylık versin.Bir süre vücut buna alışacak sonra biraz daha rahatlarsın:)
Bende iyiyim çok şükürAynen devam ediyoruz.Bizim sonunda tatilimiz geliyorUyuyacağım inşaallah
Bizimde işlerin azlığından dolayı, üretimi 14 gün durdurma konusu var. Müdürün anlatmasına göre, sömestr tatilinin 2. haftasına denk getirebilirlermiş, tabi yeni iş gelmezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…