- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
Oy oy maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım çok sevindimGünaydın hayırlı sabahlar
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oğlum daha oluyor :)
Gözümüz aydınGünaydın hayırlı sabahlar
İkili test sonucum temiz çıktı. Cinsiyeti de belli oldu. Bir oğlum daha oluyor :)
Canım inan bunlar çok basit şeyler:)Herkes ne yaparsa kendine yapar.Bunu ileriki yaşlarda daha iyi anlayacaksın.Sen aksine kötülüğe karşılık bir şey yapma :)Bugün sabah uyandım direkt burda konuştuklarımız geldi aklıma dedim öbür dünyaya ne çok şey var yapmasam mi ama hazmedemiyorum ben iki yıl borc ödedim düğün borcu takıları da aldılar borç yaptık diye o takı ile kaynana bozuntusu eltime bilezik yapmış gelde dellenme :/
Canım inan bunlar çok basit şeyler:)Herkes ne yaparsa kendine yapar.Bunu ileriki yaşlarda daha iyi anlayacaksın.Sen aksine kötülüğe karşılık bir şey yapma :)Bugün sabah uyandım direkt burda konuştuklarımız geldi aklıma dedim öbür dünyaya ne çok şey var yapmasam mi ama hazmedemiyorum ben iki yıl borc ödedim düğün borcu takıları da aldılar borç yaptık diye o takı ile kaynana bozuntusu eltime bilezik yapmış gelde dellenme :/
Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallahGünaydın hayırlı sabahlar
Kandirilmak hazmedemedigim o kadar salak yerine koydular ki önemli olan benden önce eşimin de anlaması o anlamasa ailesini korusa eminim daha büyük olurdu bu sorunlar ://Canım inan bunlar çok basit şeyler:)Herkes ne yaparsa kendine yapar.Bunu ileriki yaşlarda daha iyi anlayacaksın.Sen aksine kötülüğe karşılık bir şey yapma :)
Ben öyle yapıyorum.Rabbim biliyor.Elbet hiçbir suç cezasız kalmaz:)
Ben anlatsam haline şükredersinKandirilmak hazmedemedigim o kadar salak yerine koydular ki önemli olan benden önce eşimin de anlaması o anlamasa ailesini korusa eminim daha büyük olurdu bu sorunlar ://
Öyledir abla rabbim uuanina koymasin bunları yapanları ://Ben anlatsam haline şükredersin
İşte o sebeple sen kötü düşünme hep iyi tarafından bak canım:)Öyledir abla rabbim uuanina koymasin bunları yapanları ://
Oy oy maşallah rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım çok sevindim
Gözümüz aydınSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Hayırlı olsun canım.Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
Sagolun canlar, rabbim her isteyene nasip etsin inşallah :)))
Hayırlı olsun canımGünaydın hayırlı sabahlar
Anaaammmm ponçik oğlanmıymışGünaydın hayırlı sabahlar
Günaydın hayırlı sabahlar
Ayyy canim benim gozun aydin olsun cok sevindimm..Günaydın hayırlı sabahlar
Oy hayırlı olsun canım çok sevindim sağsalim kavuşmak nasip olsun inşallahGünaydın hayırlı sabahlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?