Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deynep olmaz diyo:)) en fazla makarna olur:)) bence biraz kuruyabilir yaa nevos pisirmezsem.. ben aksamdan pisiririm sabaha dinlenmis oluyo hatta super oluyo: )
tontriko sen de bakmışsındır ama nette baktım ,çiğ halde buzlukta tepsiyle ,daha doğrusu pişireceğin kabla saklayıp,çıkarır çıkarmaz pişirince güzel olduğunu yazanlar da var.Dene istersen...
tontriko sen de bakmışsındır ama nette baktım ,çiğ halde buzlukta tepsiyle ,daha doğrusu pişireceğin kabla saklayıp,çıkarır çıkarmaz pişirince güzel olduğunu yazanlar da var.Dene istersen...
Denedim onu bi ara:)) gusel oluyo evet normal borekti ama su boregi degil.. lakin bu derin dondurucusu olanlar icin iyi fikir.. benim dolapta 3 cekmece var buxluk olarak yetmiyoki zaten
Misafir gelecekse oyle yapiyirum.. ben hamur isini sicak seviyorum boncuum.. hemen o tepsi piscek ve ben kaynarca kesip koca bi dilim loppurdetcemki icim rahat etsin:)
Misafir gelecekse oyle yapiyirum.. ben hamur isini sicak seviyorum boncuum.. hemen o tepsi piscek ve ben kaynarca kesip koca bi dilim loppurdetcemki icim rahat etsin:)