• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Semaverde cayimiz var icer misin:KK50: BirTutamMutluluk20 BirTutamMutluluk20 in ellerinden:halay:
Çayın kokusunu aldım da geldim zaten :KK50:

Anam bi de made in deynep yazmis:KK70::KK70:ellerine saglik yavru kus:KK68:
Ya çalarsalar kekimi ben yaptım derlerse,aramızda casus olabilir:sus:

Eline saglik: ) onun yarisi niye farkli: )
Krem şanti kilo aldırmasın diye her tarafına yapmadım :KK45:Eşim şantiyi fazla sevmiyor .

Ellerine saglık deynep, bugün kek günü falan mı? :KK45: herkesler kek yapmış :KK48:
Ben de eksik kalmayayım dedim :rolleyes:

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. yarın tüm yemek bölümü börek yapacakmış.Sende böreğini hazırla akşama bekliyorum:KK45:
En az 5 kişi yapsın yaparım :KK53:

Çayın kokusunu aldım da geldim zaten :KK50:

Ya çalarsalar kekimi ben yaptım derlerse,aramızda casus olabilir:sus:

Krem şanti kilo aldırmasın diye her tarafına yapmadım :KK45:Eşim şantiyi fazla sevmiyor .

Ben de eksik kalmayayım dedim :rolleyes:

En az 5 kişi yapsın yaparım :KK53:
Ben Pazar yapacağım olur mu:KK45:

Böreği hazırlayıp buzluğa attım yarın pişiremem ne yapayım:)
Güzel taktik :rolleyes:
Hazır yufkalarda özellikle soslu böreklerde 1 gün dolapta bekleyince daha iyi oluyor.Aynı gün strese girmeye gerek yok.Bir gün hazırlığı ,yapım aşamasını çek,ertesi gün sunumu:KK45:

Hazır yufkalarda özellikle soslu böreklerde 1 gün dolapta bekleyince daha iyi oluyor.Aynı gün strese girmeye gerek yok.Bir gün hazırlığı ,yapım aşamasını çek,ertesi gün sunumu:KK45:
Su boregindede oluyo mu bu? Gecen nevosla konusuyodukta karar veremedik: )

Yarışma için yapmadım :KK45:Arkadaşımın kızının doğum günü var ona götüreceğim:)Pazar sabah kalkıp yapmak zor olur diye bugün hazırladım:)

Yarışma için yapmadım :KK45:Arkadaşımın kızının doğum günü var ona götüreceğim:)Pazar sabah kalkıp yapmak zor olur diye bugün hazırladım:)
Ben de çoğu gittiğim yere birşeyler yapıp götürürüm.:KK45:

Back