• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yok yok öyle düşünme:)Beterin beteri var canım:)
Öyle canım benim kaynana ya da şükreder oldum müge anlı izledikce (:

Benim kız ortalığı yıkıyor saklanıp ta ta tammm diyerek çıkıyor ortaya ilgi manyağı ben kaçtım (:

Öyle canım benim kaynana ya da şükreder oldum müge anlı izledikce :-)

Benim kız ortalığı yıkıyor saklanıp ta ta tammm diyerek çıkıyor ortaya ilgi manyağı ben kaçtım :-)
Aynen Allah beterlerinden korusun:)))

Sırf rahatsız olsun diye kalın yastık verdiğim ince örtü verdiğim olmuştur sıcağı seven biri (:

Amannn o da kalmasın bende 10 dk mesafe var aramızda 7-8 km Lil yoldan gelmiyor millet İstanbul da 2 saatte gidiyor o mesafeyi yine kalmıyor :D

Sırf rahatsız olsun diye kalın yastık verdiğim ince örtü verdiğim olmuştur sıcağı seven biri :-)

Amannn o da kalmasın bende 10 dk mesafe var aramızda 7-8 km Lil yoldan gelmiyor millet İstanbul da 2 saatte gidiyor o mesafeyi yine kalmıyor :KK70:
Kitap yazsan rekor kirar:KK70:
Kaynanayi alt etme teknikleri diye:KK70:

Öyle canım benim kaynana ya da şükreder oldum müge anlı izledikce :-)

Benim kız ortalığı yıkıyor saklanıp ta ta tammm diyerek çıkıyor ortaya ilgi manyağı ben kaçtım :-)
Hayırlı geceler:KK200:

Bunu eltime benim takıların la bilezik yaptığını bilmeden önceleri uapiyordum yıllar sonra da olsa benim takılarla bilezik yaptığını öğrendim şimdi neler olacak :rolleyes:

Bunu eltime benim takıların la bilezik yaptığını bilmeden önceleri uapiyordum yıllar sonra da olsa benim takılarla bilezik yaptığını öğrendim şimdi neler olacak :rolleyes:
Akli olsa gelmez size:KK70:

Sırf rahatsız olsun diye kalın yastık verdiğim ince örtü verdiğim olmuştur sıcağı seven biri :-)

Amannn o da kalmasın bende 10 dk mesafe var aramızda 7-8 km Lil yoldan gelmiyor millet İstanbul da 2 saatte gidiyor o mesafeyi yine kalmıyor :KK70:
Aynen kitap yazsa çok satar:70:

Esim kanepede uyuya kalmis ortmedim ustunu 15 dk ceza suresi var once biraz ususun :KK53:simdi kalkip uzerini ortup cebinden de hakkimi alip :KK53:kendimi yataga aticam yayilicam valla:KK53:
Siz çok fenasınız vallahi:70:

Back