- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Yapmalisin yapmaliyizBende yaşadım ama yapmam ,yapamam
Yok ben hesabımı ahirete bırakıyorum:)Kimde hakkım varsa :)Yapmalisin yapmaliyizbari icimizde kalmasin
İyi yapiyosun sen bakma bizeYok ben hesabımı ahirete bırakıyorum:)Kimde hakkım varsa :)
Sagol hayatim insallahYani, sen pasta böreği çöreği ne yapacaninşallah kafana yatan bir doktor bulursun
Hahaha daraltma meme diklestirme: )Kizz ne yaptircaaan
Size geri döner boşverin yapmayın.İyi yapiyosun sen bakma bize
Vicdan azabi sey ettirme baga nevoSize geri döner boşverin yapmayın.
İnsanlar yaşattıklarını yaşamadan ölmezler:)
Çayın kokusunu aldım da geldim zaten
Ya çalarsalar kekimi ben yaptım derlerse,aramızda casus olabilirAnam bi de made in deynep yazmisellerine saglik yavru kus
Krem şanti kilo aldırmasın diye her tarafına yapmadımEline saglik: ) onun yarisi niye farkli: )
Ben de eksik kalmayayım dedimEllerine saglık deynep, bugün kek günü falan mı?herkesler kek yapmış
En az 5 kişi yapsın yaparım
At canım boşver sen iyi ol her zaman kazanırsın:)Vicdan azabi sey ettirme baga nevone etsem ya adamin uzerine 2 tane battaniye falan mi atsam acep
Ben Pazar yapacağım olur muÇayın kokusunu aldım da geldim zaten
Ya çalarsalar kekimi ben yaptım derlerse,aramızda casus olabilir
Krem şanti kilo aldırmasın diye her tarafına yapmadımEşim şantiyi fazla sevmiyor .
Ben de eksik kalmayayım dedim
En az 5 kişi yapsın yaparım
OlmazBen Pazar yapacağım olur mu
Böreği hazırlayıp buzluğa attım yarın pişiremem ne yapayım:)
Güzel taktikBöreği hazırlayıp buzluğa attım yarın pişiremem ne yapayım:)
Su boregindede oluyo mu bu? Gecen nevosla konusuyodukta karar veremedik: )Güzel taktik
Hazır yufkalarda özellikle soslu böreklerde 1 gün dolapta bekleyince daha iyi oluyor.Aynı gün strese girmeye gerek yok.Bir gün hazırlığı ,yapım aşamasını çek,ertesi gün sunumu
Yarışma için yapmadımGüzel taktik
Hazır yufkalarda özellikle soslu böreklerde 1 gün dolapta bekleyince daha iyi oluyor.Aynı gün strese girmeye gerek yok.Bir gün hazırlığı ,yapım aşamasını çek,ertesi gün sunumu
O farklı ama,normal açma ise iyice hamurlaşabilir belki haşlandığından dolayıSu boregindede oluyo mu bu? Gecen nevosla konusuyodukta karar veremedik: )
Onu çok merak ediyorum denesem ziyan olur mu acaba:)Su boregindede oluyo mu bu? Gecen nevosla konusuyodukta karar veremedik: )
Ben de çoğu gittiğim yere birşeyler yapıp götürürüm.Yarışma için yapmadımArkadaşımın kızının doğum günü var ona götüreceğim:)Pazar sabah kalkıp yapmak zor olur diye bugün hazırladım:)
Deynep olmaz diyo:)) en fazla makarna olur:)) bence biraz kuruyabilir yaa nevos pisirmezsem.. ben aksamdan pisiririm sabaha dinlenmis oluyo hatta super oluyo: )Onu çok merak ediyorum denesem ziyan olur mu acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?