En başarılı bulduğunuz Hazır Yufka Böreği tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Semaverde cayimiz var icer misin BirTutamMutluluk20 in ellerinden
Çayın kokusunu aldım da geldim zaten

Anam bi de made in deynep yazmisellerine saglik yavru kus
Ya çalarsalar kekimi ben yaptım derlerse,aramızda casus olabilir

Eline saglik: ) onun yarisi niye farkli: )
Krem şanti kilo aldırmasın diye her tarafına yapmadım Eşim şantiyi fazla sevmiyor .

Ellerine saglık deynep, bugün kek günü falan mı? herkesler kek yapmış
Ben de eksik kalmayayım dedim

deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. yarın tüm yemek bölümü börek yapacakmış.Sende böreğini hazırla akşama bekliyorum
En az 5 kişi yapsın yaparım

Ben Pazar yapacağım olur mu

Böreği hazırlayıp buzluğa attım yarın pişiremem ne yapayım:)
Güzel taktik
Hazır yufkalarda özellikle soslu böreklerde 1 gün dolapta bekleyince daha iyi oluyor.Aynı gün strese girmeye gerek yok.Bir gün hazırlığı ,yapım aşamasını çek,ertesi gün sunumu

Güzel taktik
Hazır yufkalarda özellikle soslu böreklerde 1 gün dolapta bekleyince daha iyi oluyor.Aynı gün strese girmeye gerek yok.Bir gün hazırlığı ,yapım aşamasını çek,ertesi gün sunumu
Su boregindede oluyo mu bu? Gecen nevosla konusuyodukta karar veremedik: )

Güzel taktik
Yarışma için yapmadım Arkadaşımın kızının doğum günü var ona götüreceğim:)Pazar sabah kalkıp yapmak zor olur diye bugün hazırladım:)

Yarışma için yapmadım Arkadaşımın kızının doğum günü var ona götüreceğim:)Pazar sabah kalkıp yapmak zor olur diye bugün hazırladım:)
Ben de çoğu gittiğim yere birşeyler yapıp götürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…