Suyunu cekip kurur gibi geliyo bana:))O farklı ama,normal açma ise iyice hamurlaşabilir belki haşlandığından dolayı
Suyunu nereye çekecek,tepsinin içine mi?Suyunu cekip kurur gibi geliyo bana:))
Arkadaşım çalışıyor yardım olsun istedim:)Ben de çoğu gittiğim yere birşeyler yapıp götürürüm.
Oda iyiymiş :)Deynep olmaz diyo:)) en fazla makarna olur:)) bence biraz kuruyabilir yaa nevos pisirmezsem.. ben aksamdan pisiririm sabaha dinlenmis oluyo hatta super oluyo: )
Dolapta yer olsa koyacağıztontriko sen de bakmışsındır ama nette baktım ,çiğ halde buzlukta tepsiyle ,daha doğrusu pişireceğin kabla saklayıp,çıkarır çıkarmaz pişirince güzel olduğunu yazanlar da var.Dene istersen...
Benim dolaba koyarım kargoyla gönderin .Dolapta yer olsa koyacağız
Yok buharlasacak bence: )Suyunu nereye çekecek,tepsinin içine mi?
Denedim onu bi ara:)) gusel oluyo evet normal borekti ama su boregi degil.. lakin bu derin dondurucusu olanlar icin iyi fikir.. benim dolapta 3 cekmece var buxluk olarak yetmiyoki zatentontriko sen de bakmışsındır ama nette baktım ,çiğ halde buzlukta tepsiyle ,daha doğrusu pişireceğin kabla saklayıp,çıkarır çıkarmaz pişirince güzel olduğunu yazanlar da var.Dene istersen...
Gelene kadar bozulur ve zehirlenirsin buna üzülürümBenim dolaba koyarım kargoyla gönderin .
İsteyince boş tepsiyi yollarım ama
Tembelsin yapamazsın zatenSizin için kendimi feda edip su böreği açıp,deneme amaçlı dolapta saklasam mı acaba?
Pışıııııııııııııkkkkkk,o kadar yorulup ta riske atar mıyım?
Misafir gelecekse oyle yapiyirum.. ben hamur isini sicak seviyorum boncuum.. hemen o tepsi piscek ve ben kaynarca kesip koca bi dilim loppurdetcemki icim rahat etsin:)Oda iyiymiş :)
Bende öyleyim:)Misafir gelecekse oyle yapiyirum.. ben hamur isini sicak seviyorum boncuum.. hemen o tepsi piscek ve ben kaynarca kesip koca bi dilim loppurdetcemki icim rahat etsin:)
BendensinMisafir gelecekse oyle yapiyirum.. ben hamur isini sicak seviyorum boncuum.. hemen o tepsi piscek ve ben kaynarca kesip koca bi dilim loppurdetcemki icim rahat etsin:)
Ne yedigimizi anlamiyoz o yuzden: )Bende öyleyim:)
Ben yerimde o tazelik baska.. birde jendim yapincada aslinda cok severek yemiyorum .. kokusunu duymicam biri yapcak bana: ) daha hoj olurrr:))BendensinBen de ertesi güne kalmış böreği ,poğaçayı sevmiyorum .
Sapık sapık konuşma git şurdanIyi geceler, yarin kayak merkezine gidiyoruz.Sizin icin de kayabilirim bir iki tur isteyen
Hadi kactim
Ben isterimIyi geceler, yarin kayak merkezine gidiyoruz.Sizin icin de kayabilirim bir iki tur isteyen
Hadi kactim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?